Ce sa faci daca se pateaza rochia de mireasa

Ai organizat nunta timp de mai multe luni. Asa ca ai luat in considerare cel mai mic detaliu, astfel incat sa te asiguri ca evenimentul va fi asa cum l-ai visat. Nici nu vrei sa te gandesti ca rochia ta de mireasa se va pata in ziua cea mare. Insa, poate din neatentie, se poate ajunge si la un astfel de scenariu. Nu trebuie sa intri in panica. Problema se poate rezolva usor, iar tu te poti bucura in continuare de ziua ta magica. Iata ce sa faci daca se pateaza rochia de mireasa.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce sa faci daca se pateaza rochia de mireasa

1. Actioneaza rapid! Daca pica ceva pe rochia de mireasa, sa nu incepi sa o stergi cu frenezie pentru a scapa de pata. Nu vei rezolva nimic. Din contra, va deveni mult mai mare. In schimb, ia un prosop sau un servetel si aplica-l pe zona afectata. Lasa-l sa absoarba lichidul in exces. Dupa aceea poti folosi o solutie pentru indepartarea petelor. Ar fi bine daca ai avea la tine, pentru orice eventualitate. Fii atenta la materialul din care este facuta rochia. Pe unele dintre ele este posibil sa nu se poata aplica anumite solutii.

Ce sa faci daca se pateaza rochia de mireasa

Sawyer Baird Photography

2. Incearca sa ascunzi pata. Daca nu reusesti sa o indepartezi, atunci ai putea sa o ascunzi. Fii creativa. Poti ruga pe cineva sa te ajute in acest sens. Una dintre domnisoarele de onoare, mama ta sau oricine altcineva. Important este sa nu intri in panica si sa nu ii lasi si pe ceilalti sa observe.

3. Incearca sa folosesti otet. Unele solutii pentru indeparatrea petelor pot fi ineficiente. Mai ales petele facute de vin pot fi mai greu de indepartat. Insa ai putea sa folosesti o solutie facuta din apa si otet. Pune parti egale, amesteca bine cele doua ingrediente, dupa care ia un prosop si indeparteaza cu grija pata. Ai grija sa pui un prosop sub celelalte straturi ale rochiei, astfel incat sa nu se pateze si acelea.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Ce sa nu faci cand iti cumperi rochia de mireasa

CITESTE SI: Rochia de mireasa mostenita de la mama sau de la bunica

Ce sa faci daca se pateaza rochia de mireasa

YouTube

4. Foloseste pudra. Daca mananci salata si pica ulei pe rochie, atunci tot ce trebuie sa faci este sa aplici pudra sau faina in acel loc. Lasa sa absoarba timp de cateva minute, dupa care indeparteaza faina sau pudra de pe rochie. Apoi foloseste o solutie facuta din cantitati egale de detergent de vase si otet. Aplica solutia cu grija pe zona afectata si pata va disparea.

5. Foloseste fixativul. Daca iti faci unghiile si observi ca a cazut putina oja pe rochia de mireasa, nu te panica. Ia fixativ, aplica putin pe o parte a rochiei si daca vezi ca nu se decoloreaza, atunci aplica-l pe zona in care a aparut pata. Apoi sterge usor. Ai putea folosi si acetona, numai ca aceasta poate decolora materialul rochiei. Fixativul poate fi o buna solutie. Coafura ta va rezista mai mult timp datorita acestuia. De asemenea, te poate salva si in cazul in care cade oja pe rochia de mireasa.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a vizina cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment