Ce sa faci pentru ca toti invitatii sa danseze la nunta ta

Cu putin timp inaintea nuntii, incep cosmarurile pentru viitoarele mirese. Fie rochia de mireasa nu mai este buna, fie preotul nu mai potae ajunge la nunta, sau poate chiar mirele se razgandeste si nu mai merge la altar. Un alt lucru care le sperie pe viitoarele mirese este faptul ca invitatii nu vor dansa la nunta lor. Deci este clar ca intr-o astfel de situatie ceva nu este in regula, iar nunta perfecta la care visau si pe care au organizat-o cu grija timp de mai multe luni, nu este deloc perfecta. In ceea ce-i priveste pe invitati, trebuie mentionat faptul ca de regula oamenii danseaza la nunta. Abia asteapta sa aiba ocazia de a le arata si celorlalti cele mai bune miscari ale lor pe ringul de dans. Iata ce sa faci pentru ca toti invitatii sa danseze la nunta ta.

Ce sa faci pentru ca toti invitatii sa danseze la nunta ta

1. Angajeaza un profesionist. Este foarte important DJ-ul pe care il angajezi. Sau formatia. Trebuie sa aiba mai multa experienta in spate. Daca a fost la mai multe nunti, atunci cu siguranta stie ce are de facut si cum sa ii aduca pe invitati pe ringul de dans.

Ce sa faci pentru ca toti invitatii sa danseze la nunta ta

Wedding Woof

2. Asigura-te ca aceea este persoana potrivita. Pe langa faptul ca vei auzi numai lucruri bune despre persoana pe care iti doresti sa o angajezi pentru nunta, ca sa te asiguri ca are ceea ce ii trebuie, intreaba cum va proceda in cazul in care invitatii sunt mai timizi si nu vor sa iasa pe ringul de dans. Trebuie sa stie cum sa procedeze in oricare situatie, astfel incat oamenii sa nu ramana pe scaun pe toata durata nuntii.

3. Stabileste detaliile dinaite. Alege melodiile pe care vrei sa le ascultati la nunta. Alege impreuna cu viitorul tau sot acele piese despre care stii ca nu au cum sa ii lase pe invitati pe scaune. De asemnea, poti vorbi cu DJ-ul sau cu formatia pentru sugestii. Lucrand in echipa veti ajunge la rezultatele dorite.

CITESTE SI: Gustari pentru invitatii de la nunta
CITESTE SI: Invitatii pentru a doua nunta

Ce sa faci pentru ca toti invitatii sa danseze la nunta ta

DJ Domenic

4. Cunoaste-ti invitatii! In timp ce unele persoane abia asteapta sa puna piciorul pe ringul de dans, altele prefera sa stea departe de acel loc. Nu trebuie sa obligi pe nimeni sa danseze. Lasa lucrruile sa decurga in mod firesc, sa vina de la sine. In schimb, ai putea merge la masa acelor invitati care stau pe scaun si ai putea sa ii rogi sa vina la dans sau sa ii intrebi care este motivul pentru care nu danseaza. Incurajeaza-i sa paseasca pe ringul de dans, insa nu ii face sa se simta obligati sa faca asta.

5. Diversitatea ajuta. Nu uita ca fiecare persoana etse diferita. Fiecare invitat are anumite preferinte muzicale. Asa ca incearca sa alegi pentru nunta cat mai multe genuri muzicale, astfel incat fiecare invitat sa se bucure de acele moemnte si sa paseasca pe ringul de dans.

Ce sa faci pentru ca toti invitatii sa danseze la nunta ta? Ai vazut mai sus cum ai putea sa ii ajuti pe invitati, chiar si pe cei mai timizi, sa danseze, sa se distreze la nunta ta. Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment