Nunta cu apa

In timp ce unele cupluri opteaza pentru o nunta bogata in… apa, altele sunt surprinse de fenomenele meteorologice si, desi neinvitate, picaturile de ploaie isi fac aparitia la eveniment. Indiferent de situatie, creativitatea mirilor este pusa la incercare. Sa vedem cum arata o nunta cu apa, fie ea dorita sau nu.

teilor.ro

Nunta cu apa

The days dream

Despre nunta cu apa

O nunta cu apa este perfecta pentru cuplurile care adora… apa, evident. Pentru ei, nu e suficient sa se casatoreasca pe plaja, langa mare, de exemplu, ci vor sa fie chiar in apa in momentul in care fac pasul cel mare. Pentru ca poate fi dificil sa gasiti o locatie, sa gasiti o persoana care sa oficializeze relatia voastra intu-un mod mai… deosebit, sau sa puneti si alte lucruri la punct, incercati sa incepeti pregatirile din timp. De asemenea, trebuie sa aveti un set de prosoape si haine uscate, in care sa va imbracati dupa ce se va termina ceremonia. Si, inca un detaliu: sa lasati la indemana invitatilor prosoape sau chiar umbrele, pentru ca, probabil, nu toti va vor impartasi visul.

Nunta cu apa

Temple square

Nunta cu apa ar putea avea loc la o piscina, intr-un lac, in mare, la o fantana arteziana etc. Si pentru ca, asa cum am amintit mai sus, nu toti invitatii vor dori sa se ude, incercati sa gasiti o locatie care sa le permita sa stea departe de apa. Pozele din acel loc vor fi cu siguranta deosebite.

Nunta cu apa

Pinterest

In timp ce unele cupluri vor sa se ude in ziua nuntii, altele se afla la poulul opus. Numai ca, fie ca isi doresc sau nu sa ploua in ziua nuntii lor, lucrurile acestea nu depind de ei.

teilor.ro

De obicei, nuntile in aer liber (si nu numai) sunt planuite cu mai multe luni inainte, asa ca mirilor le este imposibil sa stie cum va fi vremea in ziua nuntii lor. Tocmai de aceea este bine sa aiba un plan de rezerva, pentru cazul in care pe cer apar nori intunecati. Fiind pregatiti pentru evenimente neprevazute, nu vor intra in panica daca ele chiar se vor petrece.

Nunta cu apa

Sarah Jayne Photography

Faceti un plan care sa includa o petrecere si in interior, pentru cazul in care vremea nu tine cu voi si veti avea parte de o nunta cu apa. In acest caz, tot ce trebuie sa faceti este sa schimbati repede locul in care are loc evenimentul. Un cort ar putea fi exact ceea ce cautati. Iar daca se intampla sa aveti parte de o nunta cu apa, in loc sa va aratati dezamagiti si sa simtiti ca nunta este un esec, mai bine profitati de moment si chiar amuzati-va. Nu castigati nimic cu sentimentele negative, insa cele pozitive va vor aduce numai beneficii. Mireasa ar putea purta cizme de cauciuc si mirele la fel. La capatul fiecarui rand pe care sunt asezati invitatii, puneti umbrele colorate, in tot cu decorul. Aveti grija ca mancarea sa fie ferita de apa. Pentru asta, ati putea inchiria mese cu umbrele atasate.

In ciuda pregatirilor intense pentru nunta, uneori lucrurile nu pot sa iasa exact asa cum au fost imaginate. Tocmai de aceea este ideal ca mirii sa aiba si un plan de rezerva, pentru ca nunta sa nu se transforme inr-o amintre urata. Pe de alta parte, exista nunti care ies perfect, asa cum au fost gandite. Nuntile cu apa intra atat in prima categorie, cat si in a doua. Indiferent daca sa pliaza sau nu pe dorintele mirilor, nunta cu apa ar putea deveni una dintre cele mai frumoase amintiri.

Nunta cu apa

Poster Jack

Acum, sa lasam putin nunta cu apa si sa vizionam aici cateva clipuri deosebite de la nunti de poveste.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment