Rochia de mireasa mostenita de la mama sau de la bunica

Vrei sa porti la nunta rochia de mireasa mostenita de la mama sau de la bunica? De ce nu? Insa trebuie sa tii cont de anumite aspecte in momentul in care iei o astfel de decizie. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

teilor.ro

Rochia de mireasa mostenita de la mama sau de la bunica

Daca vrei ca in ziua nuntii sa porti rochia de mireasa pe care mama ta sau poate bunica ta a purtat-o in ziua in care s-a casatorit, atunci nimic nu te impiedica sa faci lucrul acesta. Este o dovada a legaturii stranse pe care o ai cu familia. Insa trebuie sa fii foarte atenta la rochie. Materialul trebuie sa fie intr-o stare buna. Avand in vedere ca a trecut ceva timp de la nunta mamei sau de la nunta bunicii tale, trebuie sa te asiguri ca rochia nu a capatat o culoare neplacuta. In plus, materialul nu trebuie sa fie rupt sau sa inceapa sa se rupa imediat ce il atingi.

Rochia de mireasa mostenita de la mama sau de la bunica

Rochia de mireasa mostenita de la mama sau de la bunica

De asemenea, este bine de stiut faptul ca ai putea purta rochia asa cum este ea, ori o poti personaliza asa cum iti doresti. In plus, ar fi bine daca ai purta si ceva nou la nunta. Spre exemplu pantofii sau unele bijuterii. Ai grija, de asemenea, sa cumperi pantofii cu putin timp inainte de nunta si sa incerci sa mergi cu ei prin casa astfel incat sa te obisnuiesti cu tocurile. Nu va fi deloc placut in ziua nuntii sa porti pantofi incomozi.

CITESTE SI: Intrebari pentru tine insati inainte de a alege rochia de mireasa

teilor.ro

CITESTE SI: Branduri din Romania pentru rochiile de mireasa

Se spune ca este bine ca la nunta sa ai si ceva imprumutat. Si de regula viitoarele mirese imprumuta anumite obiecte de la cuplurile care au o casnicie fericita. De regula sunt imprumutate bijuterii, voaluri, batiste etc.

Rochia de mireasa mostenita de la mama sau de la bunica

Rochia de mireasa mostenita de la mama sau de la bunica

Unele mirese vor sa respecte traditia si astfel in ziua in care se casatoresc poarta si ceva albastru. Poti alege bijuterii albastre, sau un accesoriu pentru par, pe care sa il porti in ziua cea mare. De asemenea, jartiera poate fi albastra.

Insa, indiferent daca vei dori sau nu vei dori sa respecti traditiile, nu uita ca piesa de rezistenta este rochia de mireasa. Asa ca ai grija sa faci cea mai buna alegere in aceasta privinta. Ai putea purta la nunta rochia de mireasa a mamei tale sau a bunicii tale. Asta daca simti ca este ceea ce trebuie sa faci. Nu trebuie sa te simti obligata sa o porti. Este important sa te simti confortabil imbracata in rochia de mireasa. Ai grija sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste rochia.

teilor.ro

Nunta este un eveniment important de care iti vei aminti toata viata. Asa ca ai grija sa iti creezi cele mai deosebite amintiri. Important este sa faci ceea ce simti. Atunci vei sti cu siguranta ca ai luat cea mai buna decizie.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

5 Comentarii

Leave a Comment