Look de Hollywood: Amal Clooney

Avocata Amal Alamuddin este o femeie foarte frumoasă şi foarte talentată şi o cunoaşteţi pentru că este soţia lui George Clooney de aproape un an de zile. Pe lângă asta, ţinutele pe care le-a purtat de-a lungul întregului weekend în care a avut loc nunta pot reprezenta o sursă de inspiraţie pentru oricine. Iată cele mai stilate ţinute purtate de Amal, din momentul în care a sosit în Italia şi până la nunta propriu-zisă.

Look de Hollywood: Amal Clooney

Look de Hollywood: Amal Clooney

Amal şi soţul ei, George Clooney, au sosit în Veneţia, Italia, vineri, pe data de 26 septembrie 2018. Au fost aşteptaţi de presa care dorea să documenteze fiecare oră din viaţa cuplului până la marele eveniment. Amal a păşit pe pământ italian purtând o rochie cu dungi albe şi negre de la Dolce&Gabbana, un designer italian.

Look de Hollywood: Amal Clooney

Vineri seară au avut loc repetiţiile pentru ceremonie, unde Amal a fost însoţită de soţul ei, de familie şi de prieteni. La acest eveniment, designerii de la Alexander McQueen (care au creat şi rochia de mireasă a lui Kate Middleton) au transformat-o pe Amal într-o magică lady in red. O alegere îndrăzneaţă, dar atât de potrivită pentru frumoasa avocată!

Look de Hollywood: Amal Clooney

Dacă George Clooney i-a câştigat mâna, Oscar de la Renta i-a câştigat inima cu rochia pe care a creat-o pentru eveniment. Şi, sinceri să fim, le-a câştigat şi pe ale noastre! Mirele a purtat un costum Armani, iar Amal a purtat o rochie brodată manual cu dantelă franţuzească. Nu e de mirare că cei doi au strălucit în noaptea nunţii!

Look de Hollywood: Amal Clooney

Duminică, a doua zi după ceremonie, Amal a purtat o rochie delicată, perfectă pentru o mireasă, creată de Giambattista Valli: până la genunchi, albă, brodată cu flori roz din dantelă.

Look de Hollywood: Amal Clooney

La cununia civilă, Amal a arătat ca o adevărată regină a Hollywood-ului. A purtat un costum cu pantalon de culoarea fildeşului şi o pălărie asemenea, cu detalii negre, foarte elegante.

În continuare, iată câteva rochii de mireasă celebre din istorie.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment