Pregatirea tenului pentru machiaj

Asa cum stim deja, momentul in care o femeie se pregateste pentru a deveni mireasa, este unul dintre cele mai importante din viata ei si unul care-i va marca existenta, in special datorita amintirilor ce raman. In ziua accea totul trebuie sa fie organizat pana in ultimul detaliu si pregatit dinainte cu suficient de mult timp pentru a nu ne trezi cu surprize.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Este foarte important de stiut ca un machiaj corect realizat va rezista doar pe un ten ingrijit si curat. Este bine ca inainte cu cateva luni sa faceti mai multe probe, la mai multi make-up artisti pentru a fii sigura ca ati facut alegerea corecta si sunteti incantate de rezultat.

Recomadarile noastre ar fi ca inainte cu cel putin 3 saptamani, o luna sa faceti o vizita cabinetului de cosmetica pentru un tratament facial. Aceste tratamente fiind puternice pentru ten, va puteti trezi cu anumite urme pe fata sau cu iritatii , iar tenul are nevoie de timp sa-si revina.

Sub nicio forma sa nu folositi creme sau lotiuni autobronzante , pentru a nu va trezi cu surprize neplacute cum ar fi pete pe rochia de mireasa sau o aplicare neuniforma, deoarece ph-ul pielii variaza in functie de zona.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sprancenele sa fie pensate cu cel putin 2 zile inainte , pentru a putea sa treaca eventualele iritatii.

De asemenea, sa evitati epilatul cu ceara pe fata pentru a nu se produce  celebra foliculita.

Nu incercati diferite produse pe care nu le-ati mai folosit inainte !

Hidratati-va corespunzator band apa, minimul de 2 l de apa pe zi , chiar daca nu va este sete; de exemplu, puteti sa aveti o sticla de apa la voi in permanenta, sau in incapere, la birou, chiar daca nu va este neaparat sete.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Si toate acestea nu ar putea sa dea rezultate daca nu va odihniti! Dormiti cel putin 7-8 ore pe noapte, nu incercati sa pierdeti noptile, fiti cat mai relaxate, astfel s eva relaxa si pielea.

 

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment