Manichiura miresei in functie de zodie

Manichiura este foarte importanta pentru oricare mireasa. Pe langa machiaj, pedichiura, coafura si multe altele. Tu stii cum poate fi manichiura miresei in functie de zodie? Iata ce spun astrologii in legatura cu fiecare semn zodiacal in parte.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Manichiura miresei in functie de zodie

BERBEC. Pentru miresele nascute sub acest semn zodiacal este indicata manichiura realizata cu oja rosie. Asta deoarece culoarea pune in evidenta personalitatea femeii care o poarta. In cazul femeii Berbec este vorba despre o personalitate puternica, vulcanica. Asa ca nu te teme sa porti pe unghii o astfel de culoare. Vei arata senzational in ziua cea mare.

Manichiura miresei in functie de zodie

WallDevil

TAUR. Femeile nascute sub acest semn zodiacal nu vor o manichiura foarte complicata. Mizeaza pe simplitate. Asta si pentru ca se gandesc la faptul ca rochia de mireasa va fi oricum una spectaculoasa, deci se vor concentra mai mult asupra acesteia.

GEMENI. Femeia Gemeni isi doreste sa atraga atentia la nunta. Asa ca se vor folosi si de manichiura pentru a face lucrul acesta. De exemplu, ar putea opta pentru un design aparte, neasteptat, care sa atraga toate privirile.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

RAC. Pentru miresele nascute sub acest semn zodical, manichiura este importanta. Pentru realizarea acesteia se vor folosi mici perle. Asta deoarece perla este caracteristica zodiei.

LEU. Pentru ca femile Leu sunt indraznete, manichiura acestora va fi cu siguranta o dovada in acest sens. Spre exemplu, ar putea alege ca pe una dintre unghii sa fie trecut noul statut, acela de doamna. Cuvantul „Mrs.” ar putea sa apara pe una dintre unghiile miresei. Cu siguranta manichiura nu va trece neobservata.

FECIOARA. Fecioarele sunt elegante, asa ca si manichiura lor trebuie sa evidentieze aceasta caracteristica. Este ideala manichiura pe care sa apara flori, care reprezinta alegerea perfecta in cazul acestor mirese.

CITESTE SI: Locul in care sa te casatoresti, in functie de zodie
CITESTE SI: Ce fel de mireasa vei fi in functie de zodie

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

BALANTA. Eleganta si rafinata, femeia Balanta nu are cum sa dezamageasca pe cineva in ziua nuntii. Bineinteles ca va arata cum nu se poate mai bine cu ocazia evenimentului. Iar manichiura miresei va fi una deosebita, asa cum este si firesc pentru aceste femei. Asadar, o manichiura rafinata si eleganta este ceea ce o caracterizeaza pe femeia Balanta.

SCORPION. Pentru femeia Scorpion este caracteristica manichiura care iese in evidenta. Pentru asta se va folosi sclipici, de exemplu. Si culorile trebuie sa fie unele care sa iasa imediat in evidenta.

SAGETATOR. Prezenta acestor femei nu are cum sa treaca neobservata. La fel se intampla si in cazul manichiurii lor. Asa ca, daca vei fi mireasa, cu siguranta vei alege o manichiura stralucitoare, care sa puna in evidenta si verigheta pe care o vei purta pe deget incepand cu ziua marelui eveniment.

Manichiura miresei in functie de zodie

Simplemost

CAPRICORN. Pentru femeia Capricorn este ideala manichiura simpla. Nu poarta unghiile foarte lungi, nici oja a carei culoare sa iasa prea mult in evidneta. Insa acea simplitate denota eleganta.

VARSATOR. Manichiura miresei nascuta sub acest semn zodiacal trebuie sa fie una complexa. De asemenea, isi doreste ca pentru realizarea acesteia sa se foloseasca doua, poate chiar trei culori.

PESTI. Pentru ca femeile nascute in aceasta zodie iubesc tot ceea ce tine de mare si ocean, cea mai potrivita culoare pentru manichiura lor este bleu deschis.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat cum poate fi manichiura miresei in functie de zodie, te invit si pe StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!v

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment