Make-up profesionist si filmul nuntii

Cat este de important un make-up profesionist in filmul nuntii?

Dragi mirese, un aspect foarte important in filmul nuntii voastre il reprezinta un make-up profesionist si de aceea m-am hotarat sa va dedic un articol despre ce inseamna un make-up profesionist si ce impact are acesta in filmul nuntii voastre.

In primul rand orice femeie vrea sa se simta frumoasa, cu atat mai mult la un eveniment unic din viata ei cum este nunta. Exact cum o vopsea de par profesionala are o durata de stralucire mai mare, o compozitie mai „sanatoasa” asa si un make-up profesionist va rezista pe durata intregii zile, fara a avea surprize neplacute, cum ar fi curgerea machiajului.

In al doilea rand, o culoare profesionala este mult mai puternica, mai calitativa spre deosebire de cele din comert si nu exista riscul de a contine alergeni ce iti pot irita pielea.
make-up profesionist
Un make-up artist profesionist va sti sa iti puna in valoare trasaturile frumoase, si sa iti ascunda micile defecte pe care le avem cu totii, printr-o simpla joaca de culori si umbre. Studioblitz o recomanda cu mare caldura pe Madalina Ortopelea, un make-up artist profesionist cu care am mai lucrat, iar rezultatele se pot vedea si in filmul nuntii.

Va invit sa urmariti un clip unde se poate vedea succesul pe care l-a avut machiajul profesionist lucrat de Madalina Ortopelea.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment