Ce trebuie sa faci pentru ca machiajul de nunta sa reziste mai mult

Te intrebi ce trebuie sa faci pentru ca machiajul de nunta sa reziste mai mult? Mai jos vei gasi o lista cu cateva trucuri simple, insa eficiente, care iti vor fi de ajutor in ziua nuntii. Asa ca, fie ca vei fi mireasa, domnisoara de onoare, nasa, sau pur si simplu invitata la nunta, trebuie sa stii cateva trucuri care te vor ajuta sa arati minunat pe parcursul intregului eveniment.

teilor.ro

Ce trebuie sa faci pentru ca machiajul de nunta sa reziste mai mult

1. Nu aplica fondul de ten inainte de a aplica o crema hidratanta. Este important sa faci asta, asa ca nu trece peste pasul acesta. Daca ai tenul gras este indicat sa folosesti o crema hidratanta ca are un efect matifiant, iar daca ai tenul uscat, atunci crema de fata poate fi una mai grasa. Asteapta cateva minute dupa ce aplici crema. Trebuie sa intre in piele. Dupa aceea poti folosi fara probleme fondul de ten.

2. Poti folosi un fond de ten dermato-cosmetic. Daca ai anumite probleme cu tenul, precum ridurile, acneea, tenul cu tendinte de ingrasare etc., atunci ai putea lua de la farmacie un astfel de fond de ten. Insa, inainte de a-l folosi, citeste bine instructiunile si, de asemenea, poti vorbi cu farmacistul sau cu un dermatolog inainte de a utiliza produsul.

Ce trebuie sa faci pentru ca machiajul de nunta sa reziste mai mult

Woman and Home

3. Daca vrei ca rinmelul sa reziste, atunci aplica doua straturi. Este indicat sa folosesti rimel rezistent la apa. Insa, daca ai senzatia ca nu arata bine pe gene, atunci pentru primul strat foloseste un rimel normal, iar pentru cel de-al doilea poti folosi rimel waterproof. Vei vedea ca genele tale vor fi mai lungi si mai dese. Vei avea o privire care nu are cum sa treaca neobservata.

teilor.ro

CITESTE SI: Trucuri pentru albirea dintilor inainte de nunta
CITESTE SI: Cum sa ai gene lungi si frumoase inainte de nunta

4. Inainte de a aplica rujul, foloseste balsam de buze, sustin specialistii. In felul acesta rujul va persista mult mai mult. Asteapta cateva minute pentru ca balsamul hidratant sa actioneze, dupa care poti aplica rujul fara probleme. Ai grija, insa, ca inainte de a te da cu ruj, sa indepartezi cu ajutorul unui servetel stratul de balasm ramas, dupa ce trec cateva minute de la aplicarea acestuia. Pentru ca buzele tale sa aiba un contur perfect, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti si creion de buze ce va avea aceeasi nuanta precum cea a rujului.

5. Retine si aplica una dintre cele mai important reguli: produsele cremoase se vor fixa cu pudra. Spre exemplu, dermatograful se va fixa cu ajutorul unui fard ce are aceeasi culoare. In ceea ce priveste anticearcanul, se va folosi pudra pentru a-l fixa si asa mai departe.

Ce trebuie sa faci pentru ca machiajul de nunta sa reziste mai mult

Reader’s Digest

Asadar, pentru a avea un machiaj perfect si persistent la nunta, indierent daca vei fi mireasa sau vei avea oricare alt rol in cadrul evenimentului, este ideal sa tii cont de cateva reguli simple, insa foarte eficiente. Daca te vei machia singura pentru eveniment, atunci trebuie sa stii cateva reguli de baza ale machiajului.

teilor.ro

Si acum, la final, dupa ce ai aflat ce trebuie sa faci pentru ca machiajul de nunta sa reziste mai mult, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment