Ce vor femeile, oare, intr-o relatie?

Se spune ca este imposibil sa stii ce isi doreste o femeie sau ce gandeste. Insa, lucrurile nu sunt chiar asa. De fapt, sunt unele lucruri pe care femeile si le doresc cand sunt intr-o relatie. Vor sa observe ca partenerul de cuplu este acolo pentru ele si sa le respecte si le iubeste pentru ceea ce sunt. Mai jos vei gasi cateva aspecte legate de relatie pe care femeile si le-ar dori sa le gaseasca in relatiile lor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce vor femeile intr-o relatie

Cand sunt implicate intr-o relatie, femeile ar vrea sa se simta iubite, dorite si apreciate. Isi doresc sa simta ca se pot baza pe partenerii de cuplu. De asemenea, vor sa fie ele insele, fara masti si fara minciuni in fata barbatilor din viata lor. Si, nu intotdeauna este usor sa faca lucrul acesta. Mai ales daca simt ca ele, asa cum sunt ele, fara masti si fara a se ascunde, nu sunt considerate valoroase si importnante.

Ce vor femeile, oare, intr-o relatie?

Chobirdokan

Isi doresc sa fie imbratisate si tinute de mana. Vor sa fie sarutate si iubite. Vor sa li se spuna cuvinte frumoase si sincere. Vor sa fie complimentate si isi doresc sa simta ca impreuna cu barbatul iubit nimic nu este imposibil.

De asemenea, femeile isi doresc sa fie considerate si tratate ca fiind egalele barbatului. Pentru ca nimenui nu i-ar placea sa fie vazut ca fiind persoana care trebuie sa faca mancare sau curatenite. Nu isi doresc ca partenerii lor de cuplu sa le confunde din cand in cand cu menajerele. Vor sa imparta in mod egal cu partenerii lor treburile gospodaresti, responsabilitatile etc. In cuplu, trebuie sa existe un echilibru. Numai astfel lucrurile vor functiona asa cum trebuie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce mai vor femeile in relatie? Vor sa simta ca sunt ascultate si apreciate. Vor le spuna partenerilor lor prin ce trec, ce gandesc, ce dorinte au si vor sa vada ca sunt ascultate. Ca partenerii lor nu sunt indiferenti. Ca sunt aproape de ele si le sustin indiferent de deciziile pe care le vor lua.

Le-ar placea sa vada ca ceea ce fac pentru familie, pentru partenerul lor de viata, nu ramane fara ecou. Ar vrea sa stie ca sunt apreciate pentru lucrurile pe care le fac, pentru eforturile pe care le depun.

Ce vor femeile, oare, intr-o relatie?

The Huffington Post

Ar vrea sa stie ca indiferent ce li s-ar intampla, partenerii lor vor fi mereu alaturi de ele. Ca se pot baza oricand si oriunde pe sprijinul lor. Ca impreuna fac o echipa ce poate trece peste orice obstacol.

Te intrebi ce vor femeile in relatie?. Isi doresc multe lucruri care difera de la caz la caz, insa cele mai comune sunt cele mentionate mai sus. Nu bijuterii, nu plimbari pe luna si inapoi, ci lucruri care sa le incalzeasca inimile, care sa le faca sa se simta apreciate si iubite si importante in viata sotului sau iubitului lor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iar acum, la final, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist. Va doresc vizionare placuta!

filmari de nunta studioblitz

filmari de nunta studioblitz

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment