Esti la a doua casatorie? Iata ce trebuie sa stii

Daca ai trecut printr-un divort, atunci ai ramas cu un gust amar in urma experientei traite. Cu toate acestea, nu trebuie sa te gandesti ca vei ramane singur/a pentru tot restul vietii. Meriti sa fii fericit/a si cu siguranta la un moment dat vei intalni persoana potrivita pentru tine. Sau poate ai intalnit-o deja. Daca esti la a doua casatorie, atunci sunt unele lucruri pe care ar fi bine sa le cunosti. Afla din randurile de mai jos despre ce este vora. Iata ce trebuie sa faci si ce este bine sa nu faci daca te afli intr-o astfel de situatie.

Esti la a doua casatorie? Iata ce trebuie sa stii

A doua casatorie

A doua casatorie

Ai mare grija sa nu cazi in extreme! O casnicie care s-a terminat cu un divort este o experienta care cu siguranta si-a lasat amprenta asupra ta. Chiar daca a fost vorba despre o despartire amiabila. Dupa un astfel de episod poate ai inceput sa privesti relatiile si casnicia cu alti cohi. De aceea, urmatoarele relatii le vei privi prin filtrul relatiei care s-a soldat cu un divort. Ai grija insa sa nu cazi in extreme. Sa nu iti spui ca de acum inainte nu vei mai avea incredere in nimeni sau ca nu vei mai avea incredere in casnicie. Gandeste-te ca nu toti oamenii sunt la fel, iar daca unul te-a facut sa suferi nu inseamna ca asa vor face toti. Mai mult decat atat, spune-ti ca tot ce ai de facut este sa ai grija in cine iti pui incredere. Pentru ca exista fara doar si poate o persoana pentru tine, care te va face fericit/a. Nu iti pierde speranta si increderea si, cel mai important este sa nu cazi in extreme in urma unui episod neplacut precum este divortul.

CITESTE SI: Varsta la care barbatii se gandesc la casatorie

CITESTE SI: Ii este teama de casatorie? Ce trebuie sa faci

A doua casatorie

A doua casatorie

Sunt unele situatii in care cuplurile care divorteaza au si copii. Daca si tu te regasesti in acest scenariu, atunci trebuie sa stii ca este o situatie care, gestionata asa cum trebuie, nu va reprezenta o problema pentru noua relatie. Tot ce trebuie sa faca este sa inteleaga ca este ideal sa ii priveasca pe copii de parca ai fi ai sai. Sa inteleaga ca nici lor nu le-a fost usor sa asiste la separarea parintilor lor. Sa inteleaga ca si ei au propriile nevoi.

Invata din acea experienta. Da, este firesc sa fii precaut/a data viitoare cand intri intr-o relatie sau intr-o casnicie, avand in vedere ca ai trecut printr-un divort. Insa ai putea incerca sa inveti ceva dintr-o astfel de experienta. Tine cont de ceea ce a fost bine si de lucrurile negative din relatia anterioara, pe care sa ai grija sa nu le repeti nici tu, nici actualul partener de cuplu. Insa tine cont si de faptul ca fiecare relatie este diferita, pentru ca acum vei avea un alt partener. Iar unele lucruri care erau valabile in cazul fostei relatii, ar putea sa nu se mai aplice in cazul celei actuale.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment