Teama zodiilor in relatii

Fiecare zodie are o anumita teama in relatii. Desigur, reusesc sa treaca peste acele frici, insa uneori se pot lasa afectate de ele. Din cazua lor ar putea spune sau face anumite lucruri ce pot crea tensiuni in relatie. Sa vedem care este teama zodiilor in relatii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Teama zodiilor in relatii

BERBEC. Berbecii se tem ca nu vor fi apreciati. Le este teama ca partenerul de viata nu i-ar putea considera suficient de importanti incat sa isi dea interesul, sa se implice in relatie. Si, pentru ca au un orgoliu care uneori depaseste limitele, cand simt ca nu primesc aprecierea care li se cuvine, atunci ar putea da nastere unor conflicte.

TAUR. Taurilor le este teama ca se vor implica prea mult in relatie, inainte sa fie siguri ca si celalalt are aceleasi sentimente. De aceea uneori incearca sa para mai distanti, insa in realitate tot ce vor este sa afle daca sentimentele le sunt impartasite.

GEMENI. Gemenilor le este teama ca ar putea parea prea sufocanti in relatie. Desi fac sau spun unele lucruri care lasa aceasta impresie, ei recurg la ele pentru ca astfel considera ca le arata partenerilor de viata ca ii iubesc. Insa acestea pot fi interpretate gresit.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Teama zodiilor in relatii

Clipart Fox

RAC. Racii se tem ca vor fi parasiti. De aceea incearca sa faca mereu cate ceva pentru a tine flacara iubirii aprinsa. Investesc timp si efort in relatie, tocmai pentru ca se tem ca altfel vor fi parasiti. Insa uneori pun prea multa presiune pe ei insisi.

LEU. Leii se tem ca ar putea fi intr-o relatie cu persoana nepotrivita. Asta la inceput, cand inca incearca fiecare sa realizeze ce vrea de la celalalt, de la relatie. Dar pe masura ce se cunosc mai bine unul pe celalalt, Leii realizeaza ca temerile lor erau exagerate.

FECIOARA. Fecioarele se tem ca nu sunt niciodata suficient de bune. De aceea, cand simt ca partenerul de viata este nemultumit, Fecioarele se retrag. Se inchid in propria cochilie si asteapta sa vada ce se intampla in continuare.

BALANTA. Balantele se tem ca ar putea distruge echilibrul din relatie. De aceea cantaresc uneori foarte bine fiecare gest, fiecare cuvant, astfel incat sa nu se ajunga la situatiile de care se tem cel mai tare. Sunt prudente, insa uneori exagereaza.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

SCORPION. Scorpionilor le poate fi teama uneori ca au intrat intr-o relatie intr-un moment in care nu se simteau pregatiti sa faca pasul acesta. Se gandesc mult la situatie, insa intr-un final realizeaza ca au facut ceea ce au simtit si sunt acolo unde si-au dorit si alaturi de persoana care conteaza.

SAGETATOR. Sagetatorii se tem ca ar putea exista diferente intre ei si partenerii de cuplu. Iar acestea sunt atat de mari incat nu reusesc sa treaca peste ele. Se intreaba daca acele diferente le vor afecta relatia.

Teama zodiilor in relatii

Clipart Fest

CAPRICORN. Capricornii se tem ca relatia ar putea avansa prea repede, iar ei nu sunt pregatiti pentru noile schimbari. Insa daca discuta cu partenerii de cuplu despre lucrurile acestea, atunci impreuna vor ajunge la un consens.

VARSATOR. Varsatorii se tem ca relatia lor nu este una perfecta. Au o anumita idee despre cum trebuie sa fie o relatie, mai ales una in care sunt ei implicati. Se gandesc ca s-ar putea intampla ceva care sa schimbe totul.

PESTI. Pestii se tem ca partenerii de viata nu sunt atenti la nevoile lor. Si interpreteaza asta ca fiind un semn ca nu sunt iubiti. Asa ca isi pierd interesul uneori, sau prefera sa se indeparteze de partener, sa evite discutiile.

Si acum, la final, dupa ce am vazut care este teama zodiilor in relatii, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

filmari de nunta studioblitz

filmari de nunta studioblitz

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment