Sarcina in urma relatiei extraconjugale

Oooops! Amanta a rams gravida? Sau poate sotia isi insala sotul si la un moment dat afla ca va deveni mama? Insa tatal copilului este nimeni altul decat amantul. Ce este de facut? Panica, probabil. In primul rand panica. Si apoi multe altele. Sarcina in urma relatiei extraconjugale este un lucru pe care nu si-l doresc cei implicati in triunghiurile sau patrulaterele amoroase. Insa gurile rele, barfitorii, abia le asteapta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre sarcina in urma relatiei extraconjugale

Asa cum spuneam si in alte materiale, in momentul in care decizi sa ai o relatie in afara casniciei, pai ti-o asumi. Si cand apare vreo situatie nedorita, precum este sarcina, atunci nu fugi de probleme. Tu le-ai creat, tu le rezolvi. Adica asa ar fi normal si matur. Insa nu toti vad lucrurile asa. Sunt destui cei care daca afla ca se intampla una ca asta si fug de la scapara picioarele. Fug in mod metaforic, de probleme. Sau isi ascund capul in pamant, intr-un mod de asemenea metaforic.

Sarcina in urma relatiei extraconjugale

SheKnows

Cand amanta iti da vestea ca e insarcinata, initial poate iti vine greu sa crezi. Nu intelegi cum se poate intampla una ca asta. Si tocmai tie. Da’ ce ai facut tu sa meriti una ca asta? Pai cum ce? Ai ajuns in patul altei femei decat nevasta ta. Ti se pare putin lucru? Plus ca ia facut sex. Si, asa cum probabil stii deja, in urma unui act sexual cam asta se intampla. In special daca nu aveti grija nici tu, nici ea, mergand pe principiul ca nu, nu se poate intampla sa apara un copil. Ba da, se poate, si chiar s-a intamplat. Nu degeaba se spune ca paza buna trece primejdia rea. Si acum, dupa ca afli ca e intr-adevar gravida, si copilul e al tau, desi atat de mult ti-ai dori sa nu fie, ce faci? Poti sa fii sincer cu sotia ta, sa ii spui ce s-a intamplat si amandoi, sau… toti trei sa ajungeti la un consens. Cu ajutorul unui psiholog, poate. Daca simtiti ca situatia va depaseste. Daca vei ascunde adevarul de sotia ta, ea poate sa nu afle. Sau poate sa afle. La un moment dat s-o satura amanta sa fie si mama si tata pentru copilul care e si al tau. O sa vrea copilul sa petreaca timp cu tatal lui. Deci, vezi, e complicata treaba.

Sotia isi insala sotul. Afla ca e insarcinata. La fel ca in cazul anterior. Nu ii vine sa creada. Intra in panica. Spera sa fie copilul sotului. Se amageste cu gandul asta o perioada. Insa stie ca se minte singura. Ce sa faca? Sa ii spuna sotului ca nu el e tatal copilului? Sau sa il lase sa creada ca e al lui? Da’ ce face daca la nastere micutul seamana cu tatal biologic atat de mult, incat nimeni nu va crede ca sotul este tatal copilului? Ca am vazut destule filme si am auzit de suficiente cazuri reale de acest gen. Cand copilul seamana cu tatal bilogic, are anumita trasaturi, poate culoarea pielii sau forma ochilor sau oricare alte trasaturi diferite de cele ale presupusului tata.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Sarcina in urma relatiei extraconjugale

SheKnows

In astfel de cazuri nimeni nu e in masura sa dea sfaturi. Numai cei implicati in problema iau decizii in functie de ceea ce simt si stiu despre partenerii lor de viata si despre… amanti.

Pentru ca acum, la final, sa ne descretim fruntile, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

filmari de nunta studioblitz

filmari de nunta studioblitz

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment