Singuratatea, bat-o vina!

Singuratatea doare. Cu totii stim asta, cu totii ne-am simtit singuri la un moment dat. Si la fel de neplacuta este si singuratatea in doi. Poate chiar mai dureroasa. Sa stii ca esti langa el sau ea, insa sa nu aveti ce sa va spuneti. Sa fiti ca doi straini. Sa fiti aproape si totusi atat de departe unul de celalalt. Singuratatea face victime, te poate impinge in bratele unei persoane nepotrivite. Te poate determina sa te implici intr-o relatie ce se va doveni catastrofala, nepotrivita.

Singuratatea, bat-o vina!

“Vreau sa fiu impreuna cu tine! M-am saturat de singuratate!”, este replica cu care o loveste peste fata, fix cand nu se astepta. Adica? Vrea o relatie pentru ca nu mai vrea sa fie singur, corect? Si in momentul ala ea simte cum sangele ii circula cu o viteza ametitoare prin tot corpul, cum ii ies flacari din urechi. Stii, ca in desene animate.

Singuratatea, bat-o vina!

Singuratatea, bat-o vina!

Nu e in regula sa vrei o relatie doar pentru a scapa de singuratate. Asta dovedeste in primul rand ca nu esti pregatit sa ai o relatie. Ca nu stii cu ce se mananca o relatie. Formezi un cuplu cu o persoana nu pentru ca ea sa nu te mai faca sa te simti singur. O vrei in viata ta pentru ca iti place, pentru ca va potriviti, pentru ca iti place mintea ei, nu numai corpul, pentru ca te face sa te simti special, pentru ca simti ca impreuna sunteti cuplul perfect. Pentru ca va completati armonios unul pe celalalt. Pentru ca va acceptati defectele si va cunoasteti calitatile. Pentru ca ve respectati si va doriti aceleasi lucruri de la o relatie. Nu pentru ca vreti sa va uniti sau sa va alungati singuratatea. Ce relatie sanatoasa are la baza dorinta de a scapa de singuratate?

Ii este greu, asa este. Nu e usor sa fii singur, sa te simti singur. Dar sa refuzi sa te bucuri de viata, sa vorbesti constant despre faptul ca nu esti intr-o relatie de parca ar fi un blestem, este chiar exagerat. Asteapta si vei vedea ca va aparea si in viata ta persoana potrivita. Nu te grabi, nu accepta pe oricine doar pentru ca nu mai vrei sa fii singur. Nu face confuzii intre dragoste si teama de singuratate. Nu ii promite marea cu sarea doar pentru a te asigura ca nu va iesi din viata ta si fara a sti daca esti capabil sa iti respecti promisiunile. Nici nu trebuie sa te agati de ea, sau sa ii cazi in genunchi, cersind iubire. Nu asa stau lucrurile.

Singuratatea, bat-o vina!

Singuratatea, bat-o vina!

CITESTE SI: Lucruri pe care un barbat nu le va spune unei femei
CITESTE SI: Barbatul-femeie

Nu iti place singuratatea, dar atata vreme cat nu o accepti, cat nu inveti sa o vezi ca facand parte din viata si ca fiind o etapa inainte de a-ti intalni marea dragoste, risti sa faci greseli imense. Implica-te intr-o relatie, insa nu din motive gresite. Fa-o cand simti ca este ceva firesc, nu o modalitate prin care sa nu te mai simti singur. Intelegi?

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment