Ce spune Biserica despre casniciile care se destrama

Am citit recent un articol legat de casniciile si familiile care se destrama. Biserica vine cu reguli care in zilele noastre nu se mai aplica. Sunt idei care nu se mai aplica in cazul cuplurilor moderne. Da, este de inteles ceea ce vrea sa spuna Biserica, insa trebuie sa ne gandim si la vremurile pe care le traim, la faptul ca oamenii si-au schimbat mentalitatea. Afla din randurile de mai jos ce spune Biserica despre casniciile care se destrama.

teilor.ro

Ce spune Biserica despre casniciile care se destrama

Potrivit Bisericii, cuplurile care intretin relatii sexuale inainte de casnicie risca, printre altele, sa divorteze. Asadar, sunt condamnate relatiile sexuale inainte ca relatia sa devina oficiala. De asemenea, daca femeile si barbatii fac sex inainte de nunta, ei risca sa aiba copii cu probleme, femeile pot naste copii morti sau pot pierde sarcini. Practic, acestea sunt pedepsele pe care le primesc daca nu se pastreaza “curati” pana dupa nunta. Se pare ca nu este in regula nici sa intretii relatii intime cu persoana cu care urmeaza sa te casatoresti. Nu exista exceptii.

Ce spune Biserica despre casniciile care se destrama

Wavebreakmedia / DepositPhotos

Desigur, sexul inainte de nunta este considerat un pacat. Unele persoane inteleg lucrul acesta si nici nu se gandesc sa intretina relatii sexuale cu partenerii de cuplu. Insa, in zilele noastre sunt putini cei care mai tin cont de astfel de lucruri.
Asta deoarece s-a schimbat mentalitatea oamenilor. Iar sexul inainte de nunta nu mai este vazut ca fiind un pacat. Sunt multe cupluri care aleg sa nu se casatoreasca si, totusi, locuiesc impreuna, au copii la un moment dat si nu au probleme. Poate nu cred in casnicie, ori au difeirte motive pentru care prefera sa nu ajunga la altar. Cum ramane cu aceste persoane? Ar trebui sa se simta obligate sa se casatoreasca pentru ca in relatia de cuplu sa nu apara probleme?

CITESTE SI: De ce este dificil primul an de casnicie?

teilor.ro

CITESTE SI: Lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre casnicie

Ce spune Biserica despre casniciile care se destrama

Relate Institute

In zilele noastre, oamenii vad diferit lucrurile si nu toti sunt de acord cu ceea ce spune Biserica. Sunt multi cei care considera ca sexul este important intr-o relatie, iar daca partenerii nu sunt pe aceeasi lungime de unda la acest capitol, atunci relatia poate avea de suferit. Daca ei vor astepta pana dupa nunta pentru a afla cum stau lucrurile intre ei, iar apoi descopera ca nu sunt compatibili in dormitor, bineinteles ca pot sa apara problemele, infidelitatea, cei doi cautand in alta parte ceea ce le lipseste acasa.

Atata vreme cat cei doi parteneri isi asuma ceea ce fac, atat vreme cat intretin relatii sexuale intr-un mod responsabil, atunci care este problema? Sunt alte lucruri care pot destrama o casnicie, mult mai grave si mult mai serioase decat sexul premarital. Desigur, parerile sunt impratite in aceasta privinta si fiecare are dreptul sa aiba propria opinie in legatua cu acest subiect. La final, fiecare persoana face ceea ce simte si ceea ce considera ca este bine. Nu trebuie sa ii condamnam nici pe cei care nu mai respecta acest obicei de a te pastra “curat” pana la nunta, nici pe cei care aleg sa nu faca sex inainte de casnicie.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment