Cand este bine sa pleci de la nunta?

Esti invitat la un astfel de eveniment, insa nu stii cand este bine sa pleci de la nunta? Inainte de toate, gandeste-te ca mirii au investit timp si bani in organizarea nuntii. Asa ca trebuie sa fii atent la ceea ce faci la nunta. Sigur nu ai vrea ca ei sa se simta jigniti de anumite lucruri pe care le poti face sau spune fara intentie. Multi invitati se intreaba cand este momentul cel mai bun pentru a pleca de la eveniment. Poate, din diferite motive, nu pot ramane la nunta pana la final. Insa nu li se pare in regula nici sa plece la scurt timp dupa ce au ajuns. Doar au primit invitatia pentru a fi alaturi de miri intr-o zi atat de importanta pentru ei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cand este bine sa pleci de la nunta?

Cand este bine sa pleci de la nunta?

Cand este bine sa pleci de la nunta?

1. Gaseste momentul potrivit. Daca vei merge la petrecerea de nunta, atunci stii ca se vor servi diferite feluri de mancare, se va dansa, se va servi alcool, se va taia tortul si asa mai departe. Este recomandat ca invitatii sa incerce sa stea cel putin pana mirii taie tortul si se mananca din el. Astfel vei lua parte la diferite momente care sunt foarte importante pentru miri. Deisgur, daca nu poti ramane, vor intelege. Insa, asa cum spuneam mai sus, este evenimentul lor pe care l-au pregatit cu mult timp inainte. Si vor ca si ei, dar si invitatii sa se simta bine, sa se distreze si sa plece acasa cu cele mai frumoase amintiri. Dar nimeni nu te poate obliga sa ramai mai mult decat poti sau mai mult decat consideri ca este necesar.

2. Nu este obligatoriu sa iti iei la revedere de la miri. Daca te-ai intalnit cu mirii in timpul petrecerii, daca i-ai felicitat si ati schimbat cateva cuvinte, atunci nu este obligatoriu sa ii anunti cand pleci. Doar ai grija sa fii discret atunci cand pleci, sa nu atragi atentia asupra ta, mai ales daca mirii sunt implicati in diferite activitati. Asa ca, daca tu consideri ca nu mai este cazul sa vorbesti cu mirii inainte de a parasi petrecerea de nunta, nu este o problema. Mai ales daca ati vorbit in timpul evenimentului.

CITESTE SI: Mergi singura la nunta? Iata ce trebuie sa faci

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Este obligatoriu sa iti iei la revedere de la miri inainte de a pleca de la petrecerea de nunta?

Cand este bine sa pleci de la nunta?

Cand este bine sa pleci de la nunta?

3. Fii discret. Asa cum spuneam mai sus, cand pleci de la nunta, trebuie sa faci asta intr-un mod cat mai discret. Ia-ti la revedere de la miri, sau daca unul dintre ei este ocupat, cel putin vorbeste cu celalalt. Anunta ca pleci, multumeste-le pentru invitatie, felicita-i. Insa, daca observi ca si mirele si mireasa au ceva de facut, nu ii deranja. Daca nu mai poti astepta, atunci vorbeste cu una dintre domnisoarele de onoare, cu unul dintre cavalerii de onoare sau cu parintii mirilor si roaga-i sa le tranbsmita celor doi urarile tale.

Asadar, daca nu stiai cand este bine sa pleci de la nunta, atunci in acest material ai gasit raspunsurile de care aveai nevoie. Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment