Ce le place cel mai mult invitatilor la nunta

Este adevarat ca nunta este evenimentul vostru, al miresei si al mirelui, insa trebuie sa va ganditi si la cei care vor fi alaturi de voi in ziua aceea atat de importanta. Veti investi timp , dar si bani in organizarea nuntii, asa ca va veti dori ca totul sa fie asa cum ati visat. Si sa va simtiti bine atat voi, cat si invitatii vostri. Iata ce le place cel mai mult invitatilor la nunta. Ati putea tine cont de aceste lucruri pentru a organiza un eveniment memorabil pentru toata lumea, nu numai pentru voi.

Ce le place cel mai mult invitatilor la nunta

1. Muzica de calitate. Pentru a dansa si pentru a se simti bine, invitatii au nevoie de muzica buna la nunta. Asa ca trebuie sa fiti atenti atunci cand alegeti melodiile pentru marele eveniment. Ati putea chiar sa optati pentru diferite genuri muzicale, avand in vedere ca fiecare invitat are anumite preferinte. De asemenea, tineti cont si de varsta invitatilor in momentul in care decideti ce se va asculta la nunta. Veti avea formatie, sau DJ?

Ce le place cel mai mult invitatilor la nunta

Ce le place cel mai mult invitatilor la nunta

2. Timp scurt intre ceremonie si petrecere. Daca nu toti invitatii locuiesc aproape, atunci incearca sa organizezi nunta astfel incat acestia sa nu astepte prea mult timp intre ceremonie si petrecere. Se vor plictisi si parca nu le va mai sta gandul la petrecerea de nunta.

3. Sunt asezati langa persoane pe care le cunosc. Este important sa stii cum sa ii asezi la masa pe invitati. Adultii pot sta la anumite mese, copiii la altele. De asemenea, daca stii ca unii dintre invitati sunt preteni sau se cunosc cat de cat, atunci ii poti aseza impreuna, nu cu alte persoane pe care nu le-au mai vazut niciodata pana atunci.

4. Barul deschis. Daca ii inviti la nunta, nu le cere oamenilor sa plateasca pentru ceea ce beau. Chiar daca nu ai un buget foarte mare, gaseste o solutie care te va ajuta sa servesti bauturi alcoolice (si nu numai) fara a le cere invitatilor sa plateasca petru ele.

CITESTE SI: Ce sa faci pentru ca invitatii sa nu se plictiseasca la nunta
CITESTE SI: Ce nu le place invitatilor la o nunta

Ce le place cel mai mult invitatilor la nunta

Ce le place cel mai mult invitatilor la nunta

5. Un hashtag de nunta. In zilele noastre aproape toata lumea are cont pe cel putin o retea de socializare. Si posteaza imagini, evident. Asa ca, daca stii ca majoritatea invitatilor sunt tineri si ca sunt fanii retelelor de socializare, atunci de ce sa nu te folosesti de lucrul acesta si sa creezi un hashtag pentru nunta? Il poti trece pe invitatiile de nunta, astfel incat fiecare sa il cunoasca si sa poata posta imagini din timpul evenimentului.

6. O cabina foto. Este distractiv si cu siguranta invitatii vor fi mai mult decat incantati de o astfel de surpriza.

7. Discursuri scurte. Daca vor tine mai multe de 2 sau 3 minute, atunci vei observa ca invitatii vor incepe sa se uite la ceas sau pur si simplu sa isi verifice telefonul. Asa ca nimeni nu are de castigat de pe urma unor discursuri care dau senzatia ca nu se mai temrina.

Asadar, pentru a fi sigura ca invitatii se vor simti bine la nunta si la final vor pleca acasa cu cele mi frumoase amintiri, ai putea tine cont de informatiile de mai sus.

Iar acum, al final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment