Greseli pe care le pot face invitatii la nunta

Oamenii pot fi imprevizibili, iar invitatii la nunta nu fac exceptie de la regula. Din diferite motive, ei ar putea face anumite lucruri neasteptate si nedorite, insa nu trebuie sa intri in panica. Materialul de fata iti va arata care sunt acele greseli pe care le pot face invitatii la nunta si cum ai putea solutiona problemele intr-un mod elegant, pentru ca la final toata lumea sa fie multumita, iar evenimentul sa decurga fara probleme. Sa vedem despre ce este vorba si ce ar putea face mirele, mireasa sau altcineva pentru ca la final totul sa fie in egula.

Greseli pe care le pot face invitatii la nunta

Wedding Guests via Shutterstock

Greseli pe care le pot face invitatii la nunta si solutii

Nu anunta la timp daca vor participa sau nu la nunta

Cei care au organizat o nunta stiu cat de important este sa primeasca la timp confirmare din partea invitatilor. Astfel, se pot face in timp util planuri precum asezarea oamenilor la masa in timpul petrecerii de nunta, iar firmei de catering i se poate comunica numarul excat si sigur al persoanelor care vor lua parte la eveniment, astfel incat sa se stie clar care este cantitatea de mancare necesara. In cazul in care unii invitati inca nu au anuntat daca vor veni sau nu la nunta, incearca sa mai astepti o saptamana raspunsul lor si, daca el nu va veni, atunci cu ajutorul cuiva poti incepe sa iei legatura cu cei care inca nu au anuntat daca vin sau nu. Fie ii contactezi telefonic, fie le trimiti un e-mail colectiv prin care ii rogi, politicos dar ferm, sa comunice raspunsul final.

Greseli pe care le pot face invitatii la nunta

Sarah Morris Photography

Anunta ca vin insotiti

Vestea buna este ca invitatii au confirmat ca vor veni la nunta, insa vestea mai putin buna este ca vor sa vina impreuna cu cineva. In cazul in care se poate, atunci nu va fi nicio problema, insa daca bugetul sau spatiul limitat al localului nu va vor permite sa aveti prea multi invitati, atunci comunicati-le lucrul acesta celor care isi doresc sa aduca pe cineva la eveniment. Sigur vor intelege situatia. Sau, pentru a evita una din acele greseli pe care le pot face invitatii la nunta, in invitatie puteti chiar sa mentionati numai numele celor pe care ii doriti acolo, ori sa includeti informatia potrivit careia numai persoanele de peste 18 ani pot veni, astfel incat sa dati de inteles ca va doriti ca la nunta sa nu fie prezenti si copii (daca chiar nu v-ar placea sa se intample asta). Pentru a evita neintelegerile sau situatiile stanjenitoare, nu trebuie decat sa spuneti inca de la inceput cine ar putea veni (si cine nu), mai ales in care vorbim despre un eveniment restrans.

Am vazut o parte din acele greseli pe care le pot face invitatii la nunta. Cunoscandu-le si stiind cum sa rezolvi problemele, veit evita situatiile stanjenitoare atat pentru voi, mirii, cat si pentru ceilalti.

Iar acum, la final, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta, iar daca urmeaza sa va casatoriti si sa organizati marele eveniment, acele materiale video va pot inspira.

filmari de nunta

filmari de nunta

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment