Daruri aparte pentru invitati

Daruri aparte – modul de a le multumi invitatilor pentru prezenta la nunta voastra. Traditia cadourilor pentru nuntasi a pornit din secolul al XV-lea, in Peninsula Italica, unde proaspetii casatoriti faceau schimb intre membrii familiei de cutii ornamentale, continand dulciuri si fiind supranumite “bomboniere”.

De atunci si pana in prezent, darurile pentru invitati au suferit modificari peste modificari, pana la multitudinea de variante disponibile in zilele noastre. Faptul ca este o atentie pentru invitati este un detaliu ce denota apreciere din partea voastra, de ce sa nu il faceti asadar si mai interesant?

Va propunem o lista cu daruri aparte pentru ca invitatii vostri sa fie nu doar flatati, ci si foarte interesati de atentia acordata!

Daruri aparte pentru invitati

1. Baloane personalizate

Alege baloane cu print sau culoare in tematica nuntii, si imprima numele fiecarui invitat pe ele. Necesita intr-adevar putin mai mult efort, insa garantat vei crea o impresie extra!

2. Cutie de chibrituri

daruri aparte pentru invitati chibrituri

Nimic interesant, vazand titlul, insa avem si aici un sfat extra: alegeti un model de cutie de chibrituri care sa va reprezinte si imprimati-o cu textul “Perfect match”, joc de cuvinte cu dublu sens, intrucat match in engleza inseamna atata chibirt, cat si potrivire! Punct ochit, punct lovit, caci aceste daruri se numara printre cele mai inedite!

3. Sticla CocaCola personalizata

daruri aparte pentru invitati cocacola

Cred ca stiti cu totii de campania CocaCola din urma cu cativa ani, cu sticlele personalizate. Mergi la sigur cu o astfel de marturie, de data aceasta cu numele vostru pe eticheta! Doar sa nu fie golita mai repede decat te-ai astepta – in special de catre fanii gamei!

4. Macaron

Daca aveti vreo istorie comuna legata de tara indragostitilor sau doar o pasiune pentru cunoscutul desert francez, nu aveti cum sa dati gres cu macaron imachetat foarte atragator. Pont: pentru mai multa eleganta, alegeti un ambalaj asemanator Laduree, celebrele cofetarii fratuzesti care au facut macaron-ul desertul absolut delicios care este in zilele noastre!

5. Desfacator de sticle

… bineinteles, personalizat. Daca din toate ideile de daruri aparte, il alegi fix pe acesta, sa stii ca nu vei produce neaparat uimire, insa vei oferi invitatilor tai un dar foarte practic, oricine avand nevoie in casa de un desfacator pentru sticle de bere sau bauturi carbogazoase!

6. Sare de baie aromata

Daca dupa o petrecere spumoasa vrei ca invitatii tai sa aiba parte de o baie relaxanta, binemeritata, scaldata in arome superb mirositoare, nu ai cum sa dai gres cu o astfel de marturie!

7. Cutie/sticluta cu arome de ceai

Daca sunteti firi boeme, care ar pierde ore in sir in fata unei cani cu ceai, de ce sa nu lasati si invitatii sa se bucure de acealasi tratament. Din toate variantele de daruri aparte, cu acesta mergeti chiar la sigur, exista multi iubitori ai ceaiului. Acelasi tip de marturie se preteaza si pentru cafea!

8. Evantai personalizat

Daca aveti nunta intr-una din lunie iulie sau august… sau orice alta luna calduroasa, mergeti la sigur oferindu-le nuntasilor ca marturie un evantai personalizat! Utilitate si impact vizual, ambele intr-un singur obiect – aceasta idee de daruri mergand la sigur in lunile caniculare!

9. Sticluta cu mesaj

In special daca aveti tematica marina la nunta, sau sunteti adeptii litoralului in defavoarea muntelui, o sticluta cu mesaj este un dar foarte elegant si rafinat. Mesajul poate fi un text de multumire pentru participare, povestea voastra sau orice credeti ca este de bun augur!

10. Masca de carnaval

Unul din cele mai interesante daruri de nunta il reprezinta masca de carnaval. Lasati-va invitatii purtati de influentele carnavalului in cadrul nuntii voastre!

Lista cu idei de daruri aparte poate continua la nesfarisit. Tu ce idei de daruri inedite ai pentru a le oferi invitatilor la nunta?

Daca esti interesata de subiect, te invit sa aflii mai multe detalii despre organizarea nuntilor pe StudioBlitz, ghidul tau de nunta!

Despre autor

Pricop Alexandra

1 Comentariu

Leave a Comment