Intrebarile pe care si le pun viitorii miri legate de nunta si raspunsuri

Sa organizezi nunta poate fi distractiv, dar si solicitant. Si, in timp ce te ocupi de planificarea evenimentului, incepi sa te gandsti la anumite lucruri, sa te intrebi ce este bine sa faci si ce nu. Mai jos vei gasi intrebarile pe care si le pun viitorii miri legate de nunta si raspunsuri. Afla mai multe detalii astfel incat in ziua cea mare sa stii ce ai de facut.

Intrebarile pe care si le pun viitorii miri legate de nunta si raspunsuri

1. Cum ne sarutam? Bineinteles ca emotiile isi vor spune cuvantul in ziua cea mare, veti fi entuziasmati ca ati devenit sot si sotie. Si veti dori sa celebrati asta intr-un mod mai intim. Insa ar fi mai bine daca ati evita saruturile pasionale. Vor fi prezenti la nunta parintii, buncii si multi altii. Poate ar fi in regula daca v-ati limita la un sarut mai cuminte. Si sa lasati lucrurile mai pasionale, mai sexy, pentru luna de miere sau pentru noaptea nuntii.

Intrebarile pe care si le pun viitorii miri legate de nunta si raspunsuri

Intrebarile pe care si le pun viitorii miri legate de nunta si raspunsuri

2. Poate si altcineva in afara de tatal miresei sa o conduca pe aceasta la altar? Rapsunsul este afirmativ. Oricine o poate duce pe mireasa la altar. Poate fi mama ei, fratele ei, o persoana draga. Sau chiar poate merge la altar impreuna cu mirele, ori chiar singura. Nu exista reguli batute in cuie. Multe cupluri aleg sa fie creative in astfel de momente.

3. Cine plateste pentru petrecerea burlacitelor? De obicei domnisoarele de onaore sunt cele care suporta cheltuielile, sau prietenii viitoarei miresei. Insa, daca va fi un eveniment mai complex, atunci la cheltuieli poate participa si viitoarea mireasa. De asemenea, nici in acest caz nu exista reguli batute in cuie. Important este sa ajungeti la un numitor comun, asa incat toata lumea sa fie multumita.

4. Cei care vin la petrecerea burlacitlor/burlacitelor trebuie sa fie invitati si la nunta? Asa ar fi indicat. Insa, daca vreti ca nunta sa fie mai restransa, atunci comunicati-le celorlalti care este situatia si de ce preferati sa aveti mai poutini invitati la eveniment. Pot intelege, atata vreme cat veti gasi o modalitate buna prin care sa le transmiteti aceste informatii.

CITESTE SI: Ce nemultumiri pot avea invitatii la nunta

CITESTE SI: Ce trebuie sa stii despre dansul mirilor

Intrebarile pe care si le pun viitorii miri legate de nunta si raspunsuri

Intrebarile pe care si le pun viitorii miri legate de nunta si raspunsuri

5. Ce le spun celor care vor sa vina insotiti la nunta? Este o minune daca toti invitatii confirma prezenta la timp. Dar daca unii dintre ei vor sa vina insotiti de partenerii de cuplu sau de copii? Ce faci atunci? Daca bugetul nu va permite sa aveti mai multi invitati, sau daca localul nu este suficient de spatios, atunci cel mai bine ar fi sa vorbesti cu acei invitati, sa le explici situatia. Ar trebui sa inteleaga si vor veni singuri la nunta.

6. Cine plateste pentru rochiile domnisoarelor de onioare, buchetele lor, machiaj, coafura etc.? Ei bine, aici trebuie sa vorbesti cu domnisoarele de onaore. Daca bugetul va permite, atunci ati putea sa platiti voi, mirii, pentru toate lucrurile acestea. Dar daca aveti un buget limitat, atunci explica-le domnisoarelor de onoare situatia. Afla daca sunt dispuse sa suporte ele cheltuielile.

7. Poti invita la nunta si copii? Aici nu exista raspuns corect sau gresit. Fiecare cuplu trebuie sa ia aceasta decizie. Daca nu va doriti ca la nunta sa fie prezenti si copiii prietenilor sau rudelor, atunci aveti grija sa le comunicati asta inca de la inceput. De asemenea, ati putea sa mentionati aceasta informatie si in invitatie. Desigur, poate fi un subiect delicat pentru unii invitati care vor dori sa vina la nunta cu cei mici. Dar daca le veti explica situatia asa cum trebuie, atunci ar trebui sa inteleaga.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment