Horoscopul iubirii iulie 2017

Horoscopul iubirii iulie 2017. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta perioada din punct de vedere sentimental. Va fi o luna plina de surprize pentru unele semne zodiacale. Iata despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Horoscopul iubirii iulie 2017

BERBEC. Ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si in partenerul de viata. Fii optimist si vei vedea ca luna aceasta relatia voastra va evolua frumos si ati putea chiar sa faceti un pas important pentru viitor.

TAUR. Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie. Si, cel mai important este sa afli si parerea partenerului de viata. Sunteti o echipa, deci tineti cont de asta.

GEMENI. In prima jumatate a lunii ai putea sa te simti usor confuz. Nu stii incotro se indreapta relatia, iar daca nu esti intr-o relatie, atunci vei avea senzatia ca vei ramane singur pentru totdeauna. Dupa jumatatea lunii vei vedea ca erai mult prea pesimist. Lucrurile se vor aseza in viata ta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

RAC. Desi ai avut parte si de momente tensionate in cuplu, nu trebuie sa te gandesti la ceea ce este mai grav. Important este sa discuti cu partenerul de viata si impreuna sa gasiti o cale prin care sa rezolvati problemele.

Horoscopul iubirii iulie 2017

Horoscopul iubirii iulie 2017

LEU. Partenerul de viata te-ar putea surprinde cu o cerere in casatorie sau intr-un alt mod, la care nu te asteptai. Daca inca nu esti intr-o relatie, nu trebuie sa fii pesimist. La un moment dat, in curand, vei avea sansa de a intalni persoana alaturi de care poti forma un cuplu.

FECIOARA. Mai pune-te si pe tine pe primul loc. Indiferent daca esti sau nu esti intr-o relatie, nu uita ca tu trebuie sa fii inainte de ceilalti. Fa ceea ce simti si nu ceea ce vor ceilalti sa faci sau sa gandesti. Nu intra intr-o relatie doar pentru a le face altora pe plac.

CITESTE SI: Cei mai romantici barbati in functie de zodie

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Buchetul miresei pentru fiecare zodie

BALANTA. Rutina din relatie a inceput sa iti dea batai de cap. Nu rezolvi nimic daca te plangi. Cel mai bine este sa iei masuri impreuna cu partenerul de viata. Lucrati ca o echipa si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

SCORPION. Mai e putin si vei reusi sa treci si peste perioada mai grea care si-a pus amprenta si asupra relatiei cu persoana iubita. Ai rabdare si nu iti pierde increderea. Finalul fericit este aproape.

Horoscopul iubirii iulie 2017

Horoscopul iubirii iulie 2017

SAGETATOR. Simti ca a venit momentul sa schimbi ceva pentru ca relatia in care esti sa poata avansa. Te simti blocat in acelasi punct si parca nu stii ce sa faci in continuare. Cel mai important este sa nu te panichezi. Sunt faze firesti, care trec de la sine. Vei vedea.

CAPRICORN. Lucrurile merg bine in relatie, asa ca bucura-te de aceasta perioada! Meriti, avand in vedere prin ce ai trecut ca sa ajungi aici.

VARSATOR. Nu uita sa acorzi atentie si relatiei de cuplu, nu numai locului de munca. Nu lasa planul profesional sa aduca schimbari pe plan personal. Incearca sa fii acolo pentru persoana iubita atunci cand are nevoie de tine.

PESTI. Trebuie sa ai curaj sa spui ceea ce simti si ce gandesti. Partenerul de cuplu nu iti poate citi gandurile. Comunicati mai mult si veti vedea ca lucrurile se vor schimba in bine intre voi.

Iar acum, la final, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment