Horoscopul iubirii saptamana 8 – 14 mai 2017

Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana din punct de vedere amoros in functie de semnul tau zodiacal.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Horoscopul iubirii saptamana 8 – 14 mai 2017

BERBEC. Este o saptamana in care trebuie sa te concentrezi asupra relatiei de cuplu. Incearca sa repari impreuna cu persoana iubita micile greseli din trecut astfel incat la finalul saptamanii sa va puteti bucura din nou de relatia voastra frumoasa.

TAUR. Este momentul sa iei o decizie importanta legata de viata de cuplu. Poate ar fi cazul sa faceti pasul cel mare sau sa discutati despre lucrurile importante din viitor.

GEMENI. Gemenii care inca nu sunt intr-o relatie, ar putea intalni in aceasta saptamana o persoana de care se pot indragosti cu usurinta. Cei care se afla intr-o relatie, sa fie aproape de partenerii de cuplu, sa le arate ca se implica in relatie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

RAC. Desi au trecut in ultima perioada prin momente dificile, lucrurile se asaza pentru acesti nativi. Astfel, relatia de cuplu va evolua, va trece in etapa urmatoare. Toate vor fi bune si frumoase.

Horoscopul iubirii saptamana 8 - 14 mai 2017

Horoscopul iubirii saptamana 8 – 14 mai 2017

LEU. Este bine ca Leii sa nu uite ca unele lucruri spuse sau facute atrag dupa ele anumite consecinte. Asa ca sa aiba grija, pentru ca altfel risca sa creeze probleme in cuplu, care pot fi usor evitate.

FECIOARA. Este adevarat ca uneori lucrurile nu merg asa cum trebuie in relatia de cuplu. Asa este viata. Cu rele si cu bune. Insa, incearca sa faci astfel incat sa rezolvi unele dificultati care stau in calea fericirii voastre. Impreuna cu persoana iubita vei reusi.

CITESTE SI: Teama zodiilor in relatii

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

BALANTA. Cine spunea ca dragostea adevarata nu exista? Iata ca, in sfarsit, incepi sa simti acei fluturi din stomac. Nici nu mai stiai cum este acea senzatie, insa se pare ca este saptamana ta norocoasa, in care te poti indragosti din nou.

SCORPION. Lasa la o parte problemele legate de locul de munca sau orice altceva. Incearca sa nu le aduci in viata de cuplu, pentru ca altfel ar putea sa apara unele probleme. Vorbeste cu persoana iubita si nu te ascunde in propria cochilie.

Horoscopul iubirii saptamana 8 - 14 mai 2017

Horoscopul iubirii saptamana 8 – 14 mai 2017

SAGETATOR. A venit momentul sa lasi orgoliul la o parte. Nu are sens sa il lasi sa intervina intre tine si persoana iubita. Relatia voastra si sentimentele voastre sunt mult mai importante decat orice altceva.

CAPRICORN. Este o saptamana buna pentru Capricorni din punct de vedere sentimental. Sa profite de acesta perioada si sa se bucure de fiecare secunda petrecuta alaturi de persoana iubita.

VARSATOR. Nu degeaba se spune sa nu lasi pe maine ceea ce poti face astazi. Nu mai amana de la o zi la alta activitatie de cuplu sau alte lucruri care tin de relatie. Cel mai bun moment, singurul de care suntem siguri, este prezentul.

CITESTE SI: Cei mai romantici barbati in functie de zodie

PESTI. Va fi o saptamana cu bune si cu rele. Tot ce trebuie sa faci este sa tii minte ca nu esti singur in toate problemele. Ca persoana iubita este alaturi de tine.

Iar acum, la final, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment