Buchetul miresei pentru fiecare zodie

Daca urmeaza sa fii mireasa, dar inca nu stii cum va arata buchetul tau, ai putea tine cont de florile care se potrivesc fiecarei zodii. Astfel, te vei bucura de o nunta ca in povesti si vei avea buchetul perfect. Iata cum poate sa arate buchetul miresei pentru fiecare zodie.

Buchetul miresei pentru fiecare zodie

BERBEC. Pentru buchetul femeii nascute sub acest semn zodiacal, este bine sa se aleaga flori care au culori puternice. Spre exemplu, mireasa Berbec poate include in buchet flori precum narcise, lalele sau crini. Culorile rosu si portocaliu sunt cele care le favorizeaza pe femeile Berbec.

TAUR. Femeile nascute sub acest semn zodiacal se remarca prin sensibilitate. De asemenea, sunt romantice, asa ca trebuie sa tina cont de aceste lucruri in momentul in care aleg buchetul din ziua nuntii. O alegere inspirata ar putea fi buchetul format din crini imperiali sau din frezii.

GEMENI. Cand vine vorba despre femeile Gemeni, trebuie mentionat faptul ca unele dintre ele se pot afla la polul opus unele fata de altele. Spre exemplu, unele native pot opta pentru simplitate, in timp ce alte femei nascute sub acelasi semn zodiacal, prefera lucrurile mai sofisticate. Iar lucrul acesta se vede si in ceea ce priveste buchetul miresei. Asa ca, in timp ce pentru unele femei liliacul este alegerea ideala, pentru altele o alegere mai buna ar putea fi orhideea.

Buchetul miresei pentru fiecare zodie

Buchetul miresei pentru fiecare zodie

RAC. Feminitatea si sensibilitatea femeilor Rac trebuie sa fie reflectata si in buchetul pentru nunta. Astfel, alegerile cele mai bune pot fi florile de camp ori trandafirii albi. Buchetul miresei care va contine astfel de flori va fi ideal.

LEU. Femeia Leu este o femeie puternica, iar caracterul ei este pe masura. De aceea, florile potrivite pentru ea sunt trandafirii, in culori cat mai vii, mai puternice. Dar si crizantemele sunt potrivite.

FECIOARA. Perfectionismul Fecioarelor nu este un secret pentru nimeni. Asa ca, buchetul acestor zodii trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor sau chiar sa le depaseasca, daca este posibil. Culorile din buchetul miresei trebuie sa fie calde, iar florile perfecte sunt trandafirii albi sau roz, ori margaretele.

CITESTE SI: Ce spun astrele despre persoana iubita
CITESTE SI: Teama zodiilor in relatii

BALANTA. Pentru Balanta, buchetul miresei trebuie sa fie unul clasic. Femeile nascute sub acest semn zodiacal pot opta pentru trandafiri sau lalele. Culorile acestor flori trebuie sa fie unele calde.

SCORPION. Femeile Scorpion sunt ambitioase, ceea ce nu este deloc un lucru rau. Asa ca, cele mai potrivite buchete sunt cele care contin flori exotice ori cale. Deci, cele nascute in aceasta zodie pot tine cont de acest lucru cand isi aleg buchetul de mireasa.

Buchetul miresei pentru fiecare zodie

Buchetul miresei pentru fiecare zodie

SAGETATOR. Nonconformismul si simtul umorului sunt doua dintre cele mai importante caracteristici ale femeilor Sagetator. Drept urmare, buchetul miresei trebuie sa aiba culori puternice. Rosu si mov sunt cele mai indicate. De asemenea, florile ideale sunt lalelele, trandafirii sau liliacul.

CAPRICORN. Bujorii si/sau violetele sunt cele mai potrivite flori pentru acest semn zodiacal. Asta pentru ca vorbim despre femei care sunt delicate si responsabile. Si, tinand cont de aceste doua aspecte, florile mentionate anterior sunt cele mai indicate.

VARSATOR. Buhctul de mireasa al femeii Varsator trebuie sa fie unul original si personalizat. Pe langa flori precum frezii, orhidee, trandafiri sau cale, ele pot adauga unul sau mai multe elemente, astfel incat sa personalizeze buchetul.

PESTI. Sensibilitatea si misterul acestor femei nascute in zodia Pesti trebuie sa fie elemente de care sa se tina cont cand se aleg florile din buchetul miresei. O alegere inspirata ar putea fi nuferii.

Iar acum, la final, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment