Diferenta de varsta intr-o relatie

El si ea formeaza un cuplu. El, cu cel putin 20 de ani mai mare decat ea. E clar: e cu el din interes. El si ea formeaza un cuplu. Ea, cu cel putin 20 de ani mai mare decat el. E clar: e cu ea din interes. Cand vine vorba de diferenta de varsta intr-o relatie, cei mai multi oameni se gandesc ca ceva este la mijloc. De obicei banii. Ca, ce alt motiv ar mai avea cineva ca sa se incurce cu o persoana cu atatia ani mai mare? Dar diferenta de varsta nu se refera numai la aspectul financiar. Lucrurile pot fi mai complexe de atat. Desigur, nu este exclusa nici aceasta varianta, insa banii nu sunt pentru toata lumea un motiv pentru a avea o relatie cu cineva.

Diferenta de varsta intr-o relatie

The Huffington Post

Diferenta de varsta intr-o relatie

Uneori diferenta de varsta intr-o relatie nu este un impediment. In fond, iubirea conteaza. Si cu siguranta am vazut de-a lungul timpului cupluri care, in ciuda diferentei de varsta, au reusit sa reziste. Desi poate nu multi credeau ca pot face asta. Sigur ati auzit si de cupluri celebre care sunt impreuna de multi ani. Iar diferenta de varsta dintre ei este vizibila. Pentru ca, asa cum spuneam, iubirea este cea care conteaza. Si, daca erau alte lucruri la mijloc, fara pic de sentimente, atunci cat de mult ar fi putut sa dureze relatia? Un an, doi, cinci? Dar zeci de ani? Pare greu de crezut.

Sa fii cu o persoana cu mult mai mare decat tine nu este mereu usor. Apartineti unor generatii diferite, poate ganditi altfel, sau va doriti altceva de la viata. De aceea inainte de a avansa relatia, este ideal sa discutati. Sa aflati ce va doriti unul de la celalalt. Ce asteptari aveti de la relatie. Cum va vedeti viitorul impreuna? Poate unul isi doreste sa se concentreze intai asupra carierei, pe cand celalalt isi doreste sa va formati deja o familie. Avand in vedere diferenta de varsta, trebuie sa tineti cont de asteptarile fiecaruia. Daca sunteti pe aceeasi lungime de unda, atunci este perfect. Daca, pe de alta parte, observati ca fiecare vrea altceva, atunci incercati sa ajungeti la un numitor comun.

Diferenta de varsta intr-o relatie

She Knows

Poate fi o provocare uneori sa formezi un cuplu cu un om mai mare dacat tine. Dar o provocare interesanta. Pentru amandoi. Subiectele de discutie va pot provoca. Experienta de viata a celuilalt iti poate fi si tie utila. In plus, pentru a fi cu cineva care este poate cu mai bine de 20 de ani mai in varsta, inseamna ca si tu trebuie sa ai o maturitate care poate altor persoane de varsta ta le lipseste.

Si, poate fi o provocare si pentru familia ta. Sa anunti ca formezi un cuplu sau ca vrei sa te casatoresti cu cineva care are o varsta apropiata de a lor. Nu stiu cat de bine le-ar pica. Oricat de intelegatori si de moderni ar fi. Insa daca vad ca va iubiti, atunci se vor impaca la un moment dat cu ideea, nu?

Si acum, la final, inainte de a incheia materialul, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri realizate de un videograf profesionist de nunta.

filmari de nunta studioblitz

filmari de nunta studioblitz

Despre autor

Mihaela Gheorghe

6 Comentarii

Leave a Comment