Cum sa le spuneti parintilor ca va doriti o nunta simpla, cu putini invitati

Cand afla ca urmeaza sa va castaoriti, bineinteles ca parintii vostri vor fi tare fericiti. Si se vor gandi, probabil, la o nunta mare, la care sa participe si persoane pe care le cunosc ei. Vor propune, probabil, propria lor lista cu invitati. Insa ce faceti daca voi va doriti lucruri total opuse? Cum sa le spuneti parintilor ca va doriti o nunta simpla, cu putini invitati? Afla din randurile de mai jos cum ai putea proceda, astfel incat totul sa fie in regula, iar parintii sa inteleaga situatia si sa nu incerce sa schimbe lucrurile. Nu uitati ca inainte de toate este nunta voastra, deci voi luati deciziile finale.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa le spuneti parintilor ca va doriti o nunta simpla, cu putini invitati

1. Fiti delicati cand le dati o astfel de veste parintilor. Dupa ce sunteti complet siguri ca va doriti o nunta simpla, cu putini invitati, atunci trebuie sa le comunicati si parintilor aceasta informatie. Bineinteles ca este important si modul in care le veti spune acel lucru. Este bine sa fiti delicati. Explicati-le care sunt motivele pentru care va doriti o astfel de nunta. Poate bugetul nu va permite altceva, sau poate pur si simplu este o alegere ce nu tine decat de personalitatea voastra. Indiferent de motiv, este ideal sa gasiti o modalitate prin care sa le comunicati parintilor voastri vestea.

Cum sa le spuneti parintilor ca va doriti o nunta simpla, cu putini invitati

Sheraton Miramar Resort El Gouna

2. Fiti deschisi pentru sugestiile lor, insa ramaneti fermi. Poate pentru ca isi doresc ca nunta voastra sa fie una grandioasa, parintii vostri se pot oferi sa va ajute cu bugetul pentru eveniment. Daca simtiti ca trebuie sa le acceptati oferta, atunci faceti lucrul acesta. Dar daca sunteti ferm convinsi ca nunta simpla este cea care va reprezita, atunci nu trebuie sa va lasati influentati de ceea ce va spun ai vostri. Este important sa inteleaga si sa ii faceti si voi sa inteleaga ca este evenimentul vostru, deci voi sunteti cei care iau decizia finala.

CITESTE SI: Parintii nu vor sa participe la nunta
CITESTE SI: Cum iti implici in organizarea nuntii parintii care sunt departe de tine

Cum sa le spuneti parintilor ca va doriti o nunta simpla, cu putini invitati

Huffington Post

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

3. Spuneti-le inca de la inceput cati oameni pot invita. Daca vreti o nunta mica, atunci trebuie sa restrangeti numarul invitatilor. Ganditi-va ca veti chema la eveniment prieteni, rude, oameni dragi. Si, daca mai luati in calcul si persoanele pe care parintii vostri le vor la nunta, atunci cu siguranta nu va mai fi un eveniment mic. Asa ca este bine sa le spuneti din timp care sunt preferintele voastre si cate persoane pot chema si ei la nunta (daca intr-adevar puteti face loc pentru acele persoane).

4. Amintiti-va ca este nunta voastra, nu a lor. Desugur, nu trebuie sa spuneti asta cu voce tare. Ci doar sa fiti constienti de faptul ca voi sunteti cei care iau deciziile finale, nu parintii vostri. Asa ca, daca va doriti o nunta cu 50 de invitati, sau cu 300 de invitati, este strict alegerea voastra.

Asadar, daca va doriti o nunta simpla, cu putini invitati, aveti grija sa gasiti o modalitate perfeta prin care sa le comunicati si parintilor vostri lucrul acesta. Chiar daca ei isi vor dori, poate, sa aduca propria lista cu invitati la eveniment, este bine sa ii faceti sa inteleaga ca decizia finala va apartine voua.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment