Ce faci daca viitoarea soacra vrea sa ii spui “mama”?

Cand te casatoresti inseamna ca intri intr-o noua familie si, de asemenea, ca pui bazele unei noi familii impreuna cu sotul tau. Asa ca nu este ceva neobisnuit daca parintii sotului tau vor sa le spui “mama” si “tata”. Poate ti se va parea ciudat, poate vei dori sa respingi ideea. Insa, inainte de a lua o decizie in acest sens, cel mai bine ar fi sa te gandesti la anumite aspecte, sa iti pui unele intrebari. In felul acesta la final vei sti ca ai facut cea mai buna alegere. Asadar, ce faci daca viitoarea soacra vrea sa ii spui “mama”?

teilor.ro

Ce faci daca viitoarea soacra vrea sa ii spui “mama”?

Este o traditie de familie? Este posibil ca in cadrul unor familii sa se faca lucrul acesta. Imediat ce un cuplu se casatoreste, cei care au intrat in noua familie le spun “mama” si “tata” parintilor sotului, respectiv parintilor sotiei. Asa ca, inainte de a lua o decizie, afla care este situtia in cazul familiei sotului sau a logodnicului tau.

Ce faci daca viitoarea soacra vrea sa ii spui "mama"?

Her Campus

Vor doar sa iti dea de inteles ca daca iti doresti sa le spui “mama” si “tata”, este ok pentru ei? Poate doar au deschis discutia aceasta si au sugerat sa le spui astfel pentru ca tu sa stii ca nu ii deranjeaza ideea de a li se spune astfel. In felul acesta nici tu nu vei simti ca se pune presiune asupra ta. Tu vei fi cea care va decide daca este sau nu este cazul, daca poti sau nu poti sa le spui astfel.

Exista o alta optiune? Daca nu esti foarte apropiata de parintii viitorului tau sot, atunci cu siguranta iti va fi greu sau poate chiar imposibil sa le spui “mama”, respectiv “tata”. Afla daca, inainte de a incerca sa le spui “mama” si “tata” exista si alte optiuni. Poate poti folosi numele de familie, “doamna X”, “domnul X”, sau poate chiar ai putea sa le vorbesti folosind prenumele.

teilor.ro

CITESTE SI: Ce sa faci ca sa te intelegi bine cu soacra
CITESTE SI: Ce trebuie sa vorbesti cu viitoarea soacra inainte de nunta

Ce faci daca viitoarea soacra vrea sa ii spui "mama"?

Southern Living

Si mai este o intrebare? Cand poti incepe sa schimbi apelativele? Inainte de nunta? Dupa nunta? Pentru astfel de intrebari, nu exista un raspuns care sa se aplice in fiecare caz. De exemplu, unele persoane fac acest pas inainte de a avea loc nunta, in timp ce altele prefera sa astepte pana dupa eveniment. Vei sti sigur cand a venit momentul dupa ce vei purta o discutie cu viitorii socri si cu partenerul de cuplu. Si, nu in ultimul rand, tu vei fi cea care va decide cand este momentul oportun pentru a face aceas schimbare.

Daca simti ca le poti spune “mama” si “tata” si parintilor lui, daca ei sugereaza sa faci asta, atunci de ce sa nu incerci? Poate va fi mai ciudat la inceput, pana te vei obisnui. Sau, dupa ce vin pe lume copiii, poate va fi mai usor sa le spui “bunicul” si “bunica” parintilor sotului tau.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce faci daca viitoarea soacra vrea sa ii spui “mama”, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment