Cum iti implici in organizarea nuntii parintii care sunt departe de tine

Mama si tatal tau te pot ajuta sa iti organizezi nunta. Insa daca nu locuiti aprope unul de celalalt, trebuie sa gasiti anumite modalitati prin care sa te poata ajuta. Din fericire, in zilele noastre puteti trece foarte usor peste distanta dintre voi. Iata cum iti implici in organizarea nuntii parintii care sunt departe de tine. Nu numai ca veti putea petrece timp de calitate imporeuna, dar veti pune la punct si detaliile legate de evenimentul ce urmeaza sa aiba loc.

teilor.ro

Cum iti implici in organizarea nuntii parintii care sunt departe de tine

1. Comunicati. Este foarte important ca ei sa fie la curent cu ceea ce se intampla in legatura cu organizarea nuntii. Asa ca trimite-le fotografii, spune-le ce ai discutat cu furnizorii, cu cei care te ajuta sa organizezi evenimentul. Eventual le-ai putea trimite si unele materiale video. Cere-le parerea in legatura cu rochia de mireasa, cu aranjamentele florale etc. Prin intermediul imaginilor, sciindu-va sau vorbind la telefon ati putea organiza nunta impreuna.

Cum iti implici in organizarea nuntii parintii care sunt departe de tine

ISTOCK/NEUSTOCKIMAGE

2. Internetul poate fi extrem de util. Nu trebuie sa va limitati la apelurile vocale si la mesajele scrise. Puteti comunica pe internet. In felul acesta va puteti vedea. In plus, va puteti trimite mult mai usor anumite idei gasite pe internet. In felul acesta nu va fi necesar sa fiti unuii langa altii pentru a stabili anumite detalii legate de evenimentul care urmeaza sa aiba loc.

3. Impartiti responsabilitatile. Parintii tai vor dori sa te ajute sa organizezni nuta. Iar pentru asta este nevoie ca fiecare sa stie ce are de facut. Asa ca daca stii ca sunt unele lucruri la care parintii tai te pot ajuta, nu ezita sa le transmiti asta. Vor fi mai mult decat bucurosi sa se implice in organizarea nuntii fiicei lor.

teilor.ro

CITESTE SI: Moduri in care o poti face pe mama ta sa se simta speciala in ziua nuntii

CITESTE SI: Parintii nu vor sa participe la nunta

Cum iti implici in organizarea nuntii parintii care sunt departe de tine

Aevitas Weddings

4. Cere-le opiniile. Desigur, decizia finala iti va apartine, insa ii poti intreba ce parere au despre anumite lucruri, sau cum ar fi procedat ei in anumite situatii. Gandeste-te si la variantele propuse de parintii tai, cantareste avantajele si dezavantajele si dupa aceea poti lua decizia finala fiind sigura ca este singura decizie pe care o puteai lua, care te reprezinta.

5. O vacanta va poate ajuta. In timpul pregatirilor de nunta ati putea sa va intalniti si sa petreceti ceva timp impreuna. Daca nu iti poti imagina ca vei cumpara rochia de mireasa fara a fi mama ta lnaga tine, atunci nu trebuie sa faci asta. Stabiliti o zi sau doua in care va puteti vedea si mergeti impreuna sa cumparati rochia, accesoriile sau orice altceva. In felul acesta nu numai ca veti petrece timp de claitate impreuna, dar va veti putea ocupa in voie si de organizarea nuntii.

Iar acum, la final, dupa ce ai vazut cum iti implici in organizarea nuntii parintii care sunt departe de tine, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa te casatoresti si iti organizezi nunta, acolo ai putea gasi surse de inspiratie pentru organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viata ta.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment