Ce nu trebuie sa faca mama miresei

Bineinteles ca si mama miresei astepta cu nerabdare acea nunta. Si poate ca visa la acel moment de cand erai mica. Asa ca este firesc sa isi doreasca sa se implice in organizarea nuntii, sa vrea sa te ajute si sa fie alaturi de tine pas cu pas. Cu toate acestea, este posibil ca uneori sa intreaca masura si astfel sa dea nastere unor probleme intre voi. Iata ce nu trebuie sa faca mama miresei.

Ce nu trebuie sa faca mama miresei

1. Nu trebuie sa le dea altora veste ca fiica ei s-a logodit. Evident ca este entuziasmata si ar vrea ca toata lumea sa afle vestile bune. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii privezi pe ei de bucuria de a le da si altora vestea cea mare, in persoana. Doar daca te roaga ei sa faci asta, atunci da, o poti face, le poti transmite si altor persoane vestea cea mare.

Ce nu trebuie sa faca mama miresei

TETRA IMAGES VIA GETTY IMAGES

2. Nu invita la nunta anumite persoane, fara a cere permisiunea mirilor inainte. Chiar daca sunt prietenii ei, asta nu inseamna ca mama miresei nu trebuie sa vorbeasca inainte cu mirii. Poate nu isi doresc foarte multi invitati la eveniment, poate numarul locurilor este limitat in locatie. Asa ca nu trebuie sa uite ca erte inainte de toate evenimentul mirilor, asa ca ei vor lua decizia finala, nu mama miresei sau oricine altcineva. Chiar daca este vorba despre prieteni foarte apropiati pe care ii vor la marele eveniment.

3. Sa nu promita ceva ce nu poate face. Cand vine vorba despre bani, sfaturi si alte lucruri legate de organizarea nuntii, mama miresei trebuie sa fie atenta. Daca face promisiuni, este bine sa se tina de cuvant. Este adevarat ca, entuziasmata fiind, isi doreste ca evenimentul sa fie unul deosebit pentru fiica ei si pentru viitorul ei sot. Insa asta nu inseamna ca este cazul sa faca promisiuni pe care nu le poate tine. Este bine sa stie ce isi permite si ce nu, ce poate face si ce nu.

CITESTE SI: Cum sa se implice mama miresei in organizarea nuntii

CITESTE SI: Ce trebuie sa stie mama miresei

Ce nu trebuie sa faca mama miresei

Inside Weddings

4. Nu compara nunta fiicei ei cu alte nunti. Niciodata! Chiar daca alte miese au avut o nunta mult mai eleganta, mult mai costisitoate, un local mult mai bun, mama miresei nu trebuie sa aduca in discutie alte evenimente, astfel incat sa il puna intr-o lumina proasta pe cel al fiicei ei. Trebuie sa stie ca este ziua magica a fetei sale, ca este un eveniment unic pentru ea, motiv pentru care este bine sa o ajute sa il organizeze asa incat la final rezultatul sa fie pe masura asteptarilor sau chiar sa le intreaca.

5. Sa nu intre in competitie cu mama mirelui. Este bine ca parintii mirilor sa lucreze in echipa si sa nu vada totul ca pe o competitie. Nu trebuie sa aleaga o tinuta mult mai scumpa sau sa faca alte lucruri doar pentru a arata ca pot mai mult decat parintii celuilalt. Si viitorii miri vor fi pusi intr-o situatie neplacuta.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce nu trebuie sa faca mama miresei, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment