Aranjarea invitatilor la masa de nunta

Poate ai rude pe care nu le-ai mai vazut de… aporape o viata, sau poate cativa prieteni care isi fac milioane de griji ca vor fi asezati la masa nepotrivita si tocmai de aceea este dificil sa gasesti rapid un mod prin care sa te asiguri ca fiecare invitat va sta acolo unde trebuie. Aranjarea invitatilor la masa de nunta te-ar putea pune in dificultate. Vrei ca toata lumea sa fie multumita si sa aiba parte de momente frumoase la nunta si tocmai de aceea cauti cea mai buna modalitate prin care sa faci posibile aceste lucruri. Asa ca, ti-am pregatit un material cu cateva sugestii referitoare la aranjarea invitatilor la masa de nunta, pentru ca stim cu totii ca fiecare detaliu este important in organizarea nuntii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Aranjarea invitatilor la masa de nunta

Italian Event Planners

Sugestii pentru aranjarea invitatilor la masa de nunta

Iti trebuie un plan. Poate te gandesti ca nu este necesar sa faci tu un plan legat de aranjarea invitatilor la masa de nunta. Daca vor avea suficiente locuri unde se pot aseza, de ce sa te ocupi tu de distribuirea fiecaruia la o anumita masa? Nu se pot ocupa ei de asta? Raspunsul este da, ar putea face si ei lucrul acesta dar… Daca ai participat la o nunta la care nu exista un astfel de plan, probabil ai vazut agitatia oamenilor in momentul in care isi dau seama ca trebuie sa se aseze undeva, insa nu stiu unde, pentru ca vor sa fie langa persoanele cunoscute, dar ce fac daca nu reusesc sa stea unde isi doresc? Nu e prea placut, nu? Asa ca incearca sa gasesti timp si, mai ales, rabdare, pentru a plasa fiecare invitat la masa pe care o consideri potrivita.

Aranjarea invitatilor la masa de nunta

Nadia D Photography

Cine sta unde?

Masa mirilor. Mirii pot sta la o masa lunga, dreptunghiulara, bineinteles in capul mesei, sau la o masa rotunda, in mijlocul localului si al invitatilor, ori pot avea o masa proprie. Unele cupluri prefera sa nu aiba un anumit loc, si in schimb sa lase doua locuri libere la anumite mese, pentru a se putea alatura, pe rand, invitatilor. Orice ati alege, trebuie sa stiti ca masa mirilor se deosebeste de celelalte prin prezenta anumitor aranjamente. De asemenea, in functie de marimea mesei, unii invitati ar putea sta langa ei: parintii, domnisoarele de onoae, cavalerii de onoare etc.

Mesele familiei. Va puteti aseza parintii la o masa separata, impreuna cu alte rude si cu prietenii foarte apropiati.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Amestecati invitatii la masa. Stim unde veti sta voi doi, unde vor fi asezati parintii, unde vor avea loc celelalte rude si oamenii foarte apropiati. Dar unde vor sta ceilalti? Va veti aseza prietenii impreuna, sau langa oameni pe care nu ii cunosc? Raspunsul este… „Un pic din fiecare”. Desi este o idee buna ca la masa sa apara si chipuri noi, tine minte ca oamenii se simt confortabil cand se afla si in prezenta unor oameni cunoscuti. Daca aveti invitati care nu cunosc pe nimeni la nunta, atunci incercati sa-i asezati langa persoane cu care le considerati compatibile in ceea ce priveste interesele etc. Daca nu stii ce sa faci in privinta prietenilor parintilor vostri, lasa-i pe ei sa se ocupe de locurile lor.

Persoane singure vs cupluri. Daca asteptai momentul oportun pentru a-i face cunostinta fostei tale colege de camera cu fratele logodnicului tau, acum ai sansa sa pui planul in aplicare, intr-un mod discret, asezandu-i unul langa celalalt la masa. NU te gandi sa organizezi mese separate pentru persoanele singure si pentru cupluri. Va fi jenant. Pe de alta parte, nu-ti aseza prietena ce inca nu s-a casatorit, la o masa la care vor fi numai cupluri. Joaca-te putin cu locurile si amesteca-i astfel incat la mese sa fie un numar potrivit de perosoane singure si de cupluri.

Aranjarea invitatilor la masa de nunta

One Thousand Words

Masa copiilor. Cand vorbim despre aranjarea invitatilor la masa de nunta, nu trebuie sa uitam copiii. Daca vor fi prezenti mai multi, atunci este indicat sa fie asezati la o masa separata. Dar daca numarul lor este mic, atunci pot sta fara probleme langa parinti.

Si, pentru ca fiecare sa isi gaseasca locul la msa, tot ce trebuie sa faci este sa lasi cartonase cu numele lor la fiecare masa, in locul in care vor sta. Simplu, nu?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Acum, dupa ce ne-am ocupat de aranjarea invitatilor la nunta, nu ar fi perfect daca am lasa putin la o parte pregatirile de nunta si am viziona cateva clipuri de la nunti de poveste aici, aici, aici si aici?

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment