Meniul pentru nunta de toamna

Daca urmeaza sa te casatoresti toamna, atunci ai putea profita de anotimpul in care are loc nunta pentru a crea un meniu deosebit de care sa va bucurati si voi, si invitatii vostri. Desigur, va trebui sa vorbesti cu bucatarul in momentul in care vei decide ce vrei sa se serveasca la masa de nunta. Iata ce trebuie sa stii despre meniul pentru nunta de toamna.

teilor.ro

Meniul pentru nunta de toamna

1. Stabileste cum se va servi masa. Daca invitatii vor sta la masa si vor fi serviti, atunci ar fi bine sa alegi un meniu mai formal. De asemenea, alegeti si anumite vinuri care sa se potriveasca cu mancarea pe care o vor consuma invitatii in ziua in care va veti casatori. Daca, pe de alta parte, preferati bufetul suedez, atunci ati putea sa depasiti anumite limite. Spre exemplu, ati putea alege sa le serviti invitatilor pizza facuta la un cuptor cu lemne. Sau chiar cartofi copti cu friptura sau orice altceva. Ideal este sa stabiliti dinainte stilul in care va fi servita masa, pentru ca ulterior sa stabiliti si meniul.

Meniul pentru nunta de toamna

Hizon’s Catering

2. Tineti cont de perioada in care are loc nunta si alegeti astfel fructe si legume de sezon pentru meniul de nunta. De ce sa va limitati la meniurile clasice de nunta? Profitati de sezon, de faptul ca aveti la dipozitie numeroase tipuri de fructe si leguma. Si, astfel, vorbiti cu bucatarul pentru a stabili impreuna un meniu deosebit. Veti vedea ca invitatii vor fi placut surprinsi de rezultatul final si vor avea numai cuvinte de lauda la adresa meniului de la nunta voastra. Important este sa diversificati, sa fiti originali si cu siguranta nu aveti cum sa dati gres in momentl in care stabiliti meniul final pentru nunta.

CITESTE SI: Idei pentru candy bar

teilor.ro

CITESTE SI: Cat de mare trebuie sa fie tortul de nunta?

Meniul pentru nunta de toamna

Zingerman’s Bakehouse

3. Desertul poate fi unul de neuitat. Cine poate spune “Nu” desertului? Asa ca, daca nunta voastra va avea loc toamna, ati putea lua in considerare fructele de sezon in momentul in care decideti cum va fi tortul de nunta. Sau daca veti avea si un candy bar, atunci ati putea diversifica si mai mult meniul. Fie veti opta pentru fructe sau pentru diferite deserturi ce vor avea aroma acelor fructe sepcifice toamnei. Pe langa faptul ca acele fructe vor fi proaspete, le veti gasi mult mai usor, iar costurile vor fi mult mai mici.

4. Nu uitati de cocktail! La nunta se serveste de regula si alcool. Dar si bauturile care nu contin alcool pot fi pe palcul invitatilor, atata vreme cat acestia vor avea mai multe optiuni. Spre exemplu, cocktail-urile pot fi vedetele nuntii. Dupa miri, bineinteles! Alegeti aromele fructelor specifice sezonului si creati cele mai deosebite bauturi (cu alcool sau fara). Veti vedea ca invitatii vor fi incantati de rezultatul final.

Asadar, emniul pentru nunta de toamna poate fi diversificat, avand in vedere ca veti avea la dispozitie mai multe tipuri de fructe si legume cu ajutorul carora veti crea un meniu aprte de care se vor bucura invitatii.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment