Zodiile care evită angajamentele

Atitudinea pe care o ai față de relațiile amoroase, modul în care te raportezi la acestea sunt determinate de mai mulți factori, printre care personalitatea, vârsta, exemplele pe care le-ai avut în familie, experiențele trăite, dar și astrele. Așadar, există zodii care vor să trăiască clipa, să nu simtă presiune asupra lor, ci să păstreze o legătură mai relaxată cu posibilul partener; de aceea, aceste zodii vor încerca mereu să evite discuțiile ce implică planuri de viitor sau divulgarea sentimentelor. Prin urmare, citește mai jos care sunt zodiile care preferă relațiile neserioase, de scurtă durată și care se feresc de angajamente.

teilor.ro

Zodiile care evită angajamentele

1. Gemeni
Putem spune că din toate semnele zodiacale, nativii din zodia gemeni sunt cei mai nehotărâți, iar pe lângă greutatea cu care iau decizii, nehotărârea se observă și atunci când cunosc un posibil partener. Gemenii sunt mai puțin emoționali și mai mult curioși și inteligenți, ceea ce face ca aceștia să nu plaseze dragostea pe primul loc, ci alte activități care le hrănesc curiozitatea. Mai mult, acești nativi nu caută dragostea, ci lasă ca totul să vină de la sine; preferă relațiile neserioase și de scurtă durată, mai ales că se plictisesc și își pierd interesul repede.

Zodiile care evită angajamentele

Zodiile care evită angajamentele Pinterest

2. Vărsător
Rutina nu este un termen care intră în caracterizarea nativului din zodia vărsător. Vărsătorii sunt cunoscuți pentru atitudinea relaxată și pentru libertatea de care dau dovadă. Aceștia își doresc lângă ei persoane la fel de relaxate și deschise. Chiar dacă pot avea o relație de lungă durată și sunt fideli, acestora nu le place să fie presați. Prin urmare, dacă vrei să inițiezi o discuție despre cât de serioasă este relația voastră și insiști prea mult, s-ar putea ca Vărsătorul să se strecoare și să fugă cât mai repede.

Zodiile care evită angajamentele

Pinterest

3. Balanță
Știind cât de afectuoase și romantice sunt persoanele sub acest semn zodiacal, probabil nu te-ai fi așteptat ca Balanțele să se afle pe lista neagră. Însă pentru nativii din această zodie sunt importante alegerile, iar acest lucru îi face să cântărească toate variantele disponibile înainte de a face o alegere corectă și de neclintit. Așadar, dacă nu vrei să treci printr-o „despărțire” prea curând nu încerca să îți convingi partenerul-Balanță că este într-o relație serioasă.

teilor.ro

Zodiile care evită angajamentele

Pinterest

4. Capricorn
Capricornul este un semn zodiacal de Pământ, contrar cu cele trei de mai sus care sunt reprezentante ale Aerului. La prima vedere s-ar putea să cazi într-o capcană și să crezi că aceștia pledează pentru lucrurile clare și concrete, însă nu este chiar așa. La fel ca nativii din zodia Balanță, Capricornii preferă să cântărească cu grijă și atenție fiecare aspect. Ce rezultă din acest lucru? Capricornii nu vor oficializa niciodată o relație sub impuls, spontan, pe fugă, ci au nevoie de mult timp de gândire. Pentru faptul că aceștia preferă să se dedice mai mult carierei, să muncească mult pentru ceea ce își doresc, au nevoie de ceva mai mult timp pentru a se dedica la fel de mult sau complet și unei relații amoroase.

Zodiile care evită angajamentele

Pinterest

Așadar, acestea au fost cele 4 zodii care fug de angajamente și care nu preferă relațiile serioase. Dacă ai lângă tine un astfel de nativ încearcă să nu îl presezi prea mult, ci să îi acorzi timpul necesar de gândire pentru a face alegerea corectă pentru el. Nu te gândi că dacă tu vrei o relație serioasă și el va vrea!

Despre autor

Ana

Leave a Comment