Zodia și prima întâlnire

Te pregătești de prima întâlnire, dar nu îl cunoști prea bine pe potențialul partener? Fă-ți lecțiile și ia aminte. În relațiile de cuplu există momente magice, pe care partenerii le vor ține minte toată viața. Unul dintre aceste momente speciale este prima întâlnire, de care depinde practic începerea unei relații frumoase. Pentru ca totul să iasă perfect și pentru ca prima impresie să fie una decisivă, iată o analiză a plăcerilor zodiilor, dar și a comportamentului acestora la prima întâlnire, conform zodiacool.ro. Bine ați venit la Zodia și prima întâlnire!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Zodia și prima întâlnire

Zodia și prima întâlnire

Sursă: Tumblr

1. BERBEC: Unul dintre semnele care dă mai multă valoare acestui moment. Berbecul consideră că prima dată este ceva istoric. Acesta se interesează dinainte cine este persoana cu care iese, nu vine la întâlnire cu temele nefăcute. Locurile sale preferate sunt liniștite, în natură. O întâlnire într-un parc, la un picnic îl va face foarte fericit și dezinvolt.

Zodia și prima întâlnire

Sursă: Pinterest

2. TAUR Pentru nativul Taur nu este important nici locul întâlnirii, nici ceea ce veți face, ci să vă cunoașteți reciproc, să vă simțiți bine, pentru că din dezinvoltură se nasc cele mai prețioase amintiri. Chiar dacă la prima vedere îți poate părea dezinteresat, nu interpreta greșit, Taurul doar ”trăiește clipa”.

3. GEMENI Pentru Gemeni acest moment trebuie să fie presărat cu multă magie: să vizitați un loc special, dacă se poate chiar mai multe, să fie ceva de neuitat, pe care să-l poată povesti cunoscuților și copiilor. Ai în vedere să impresionezi acest nativ dacă îți dorești și o a doua întâlnire.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Zodia și prima întâlnire

Sursă: Pinterest

4. RAC Sobru cum este din fire, Racul va trata prima întâlnire ca un moment care necesită atenție deosebită, de aceea cu o zi înainte va începe să-și analizeze potențialul partener, el nu se rezumă la a simți momentul. Ai grijă să vii cu lecțiile pregătite și să arăți impecabil.

Zodia și prima întâlnire

Sursă: Microsoft

5. LEU Organizat în tot ceea ce face, nativul Leu va stabili o regulă principală înainte de prima întâlnire: partenerul va trebui să-i cunoască prietenii și familia și să analizeze relația lui cu aceștia. Abia apoi, dacă totul îi va fi pe plac, va decide să iasă la o întâlnire formală. Dacă ajungi în stadiul acela, nu te preocupa, de restul se ocupă el.

Zodia și prima întâlnire

Sursă: Elite Daily

6. FECIOARĂ Indiferent de locul ales, prima întânire va fi considerară magică de către o Fecioară. O va trata ca începutul unei noi aventuri, în care va porni de mână cu al său partener, dar doar dacă acesta va simți de la bun început acea atracție magnetică irezistibilă.

7. BALANȚĂ Balanța depune foarte mult efort pe identificarea personalității comune, pentru că își dorește ca viitorul partener să-i împărtășească pasiunile și gusturile. Te poți aștepta să mergeți la un concert, la teatru, totul conform gusturilor sale. Dacă vrei o a doua întâlnire, ai face bine să spui că ți-a plăcut mult acolo unde ați mers.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Zodia și prima întâlnire

Sursă: Pinterest

8. SCORPION Nativii Scorpion nu acordă prea multă importanță acestui moment, nu în sensul de nepăsare, ci pur și simplu nu consideră prima întâlnire baza unei relații. Important este să vă înțelegeți, să aveți ce discuta, să fiți interesați unul de celălalt. Continuarea va urma ori ba în funcție de acestea.

Zodia și prima întâlnire

Sursă: MomJunction

9. SĂGETĂTOR Un nativ care se va ocupa de fiecare detaliu, pornind de la ținută, locație și până discurs, ceea ce va comanda. Un truc: nu întârzia niciodată la prima întâlnire cu un Săgetător, optează pentru o ținută impecabilă și o conduită adecvată, pentru că prima impresie contează enorm pentru el.

Zodia și prima întâlnire

Sursă: Meetville

10. CAPRICORN Un Capricorn va avea foarte mari așteptări de la acest moment, pe care și-l imaginează magic: optează pentru o ținută elegantă, demontrează că ai gusturi rafinate la mâncare și nu numai. Vrei să știi dacă te-ai ridicat la așteptările lui? Dacă a făcut o poză sau a plecat de la întâlnire cu o amintire, atunci va exista și o a doua întâlnire.

Zodia și prima întâlnire

Sursă: LovePanky

11. VĂRSĂTOR Înarmează-te cu multă răbdare la o întâlnire cu un Vărsător. Să nu te surprindă că prima întâlnire nu va fi și cea decisivă și că vor urma mai multe, deoarece un Vărsător va avea nevoie de muuult timp pentru a decide dacă ești sau nu persoana potrivită.

12. PEȘTI Un nativ Pești va fi distant la prima întâlnire, pentru că are nevoie să vadă că potențialul partener merită loialitatea și încrederea lui. Dacă îți dorești pe cineva care va fi trup și suflet într-o relație, atunci ai grijă să nu-ți scape și convinge-l că ești ceea ce caută. Cel mai important, fii natural și comportă-te așa cum simți. Dacă persoana cu care ieși nu te va plăcea, înseamnă că nu e jumătatea ta. Caut-o, undeva sigur te așteaptă!

Dacă ai trecut de mult de prima întâlnire și îți pregătești deja ziua cea mare, iată aici nunta perfectă în funcție de zodia ta.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment