Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Fie că petrecerea burlăciţelor este o surpriză din partea prietenelor tale sau ai plănuit tu totul în detaliu, este important ca aceasta să îţi reflecte personalitatea. Dacă nu te poţi hotărî care este tema potrivită sau peisajul perfect pentru petrecerea ta de dinaintea nunţii, suntem aici ca să te ajutăm. Bun venit la Zodia şi petrecerea burlăciţelor.

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Berbec

Scoate-ţi party animal-ul la vedere şi mergi undeva unde poţi să te destrăbălezi aşa cum îţi place! Locul potrivit pentru tine este un club, unde băutura este multă şi muzica şi petrecerea nu se opresc niciodată. Poţi să te distrezi cu o tematică disco şi poţi alege nişte tricouri amuzante pentru a anunţa lumea că nu mai eşti “pe piaţă”.

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Taur

Tu eşti o iubitoare a intimităţii şi a liniştii, aşa că alegerea potrivită pentru tine este un separeu într-un restaurant elegant, pe care să-l împarţi cu prietenele tale cele mai bune şi cu o sticlă de vin vechi. Tematica perfectă pentru tine ar fi Epoca de Aur a Hollywood-ului şi poţi alege un tricou clasic, cu textul “Future Mrs.”.

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Gemeni

Îţi plac aglomeraţia, muzica bună şi o petrecere şi mai bună. Aşa că o noapte la karaoke, urmată de un mic dejun la 4 dimineaţa cu cât mai mulţi oameni care să se alăture găştii tale este alegerea potrivită pentru tine. “Buy Me a Shot, I’m Tying the Knot” ar putea scrie pe tricoul tău, iar tematica potrivită pentru tine este Las Vegas. (Poate chiar şi locul este acelaşi, dacă eşti destul de norocoasă.)

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Rac

Preferi o întrunire restrânsă, intimă şi elegantă, aşa că începe deja să cauţi cea mai bună vinărie din zonă, unde poţi degusta vinuri alese împreună cu prietenele tale. Fii selectivă şi invită numai persoanele pe care le doreşti cu adevărat lângă tine – ştim foarte bine că Racilor nu le place să-şi piardă timpul cu oricine. Tematica perfectă pentru tine este una retro şi elegantă.

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Leu

Iubeşti aglomeraţia oraşului şi îţi place să îi simţi pulsul la maximum. Optează pentru un pub în centrul oraşului, ca să afle toată lumea cine e cea mai distractivă mireasă din oraş! Leul este un rege, aşa că şi tema petrecerii tale poate fi regalitatea. Şi chiar dacă alegi să mergi într-un pub sau un club, du-te mult, îmbracă o rochie cu mult sclipici care să te scoată în evidenţă, tocuri înalte şi o coroană! Doar e ziua ta şi merită să străluceşti!

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Fecioară

Discretă şi sensibilă, probabil că te gândeşti numai cum să faci ca să eviţi petrecerea burlăciţelor. Dar dacă domnişoarele de onoare insistă, fă-le hatârul şi organizează o întâlnire intimă cu cele mai apropiate prietene. Poate o zi la spa, unde te poţi relaxa şi nu te presează nimeni să bei şi să dansezi?

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Balanţă

Nostalgice şi iubitoare ale timpurilor de mult apuse, Balanţele s-ar bucura cel mai mult de o petrecere în pijamale cu cele mai bune prietene, ca în adolescenţă. Puteţi să vă faceţi părul una alteia, să vă machiaţi, să vă puneţi măşti de faţă, să cumpăraţi pijamale identice pentru toată gaşca, să mâncaţi MULT şi multe prostii şi să vă uitaţi la cel mai romantic film existent pe Netflix.

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Scorpion

Senzualele femei Scorpion preferă, cel mai probabil, o petrecere a burlăciţelor cu o tematică mai… neruşinată. Mult alcool şi sesiuni tentante de Adevăr sau Provocare, un club de striptease sau, de ce nu, un curs de dans la bară – acestea sunt câteva dintre variantele de petrecere care le reprezintă pe femeile Scorpion.

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Săgetător

O exploratoare şi o aventurieră, femeia Săgetător poate veni cu ideea unei excursii la munte, într-o zonă nu prea călcată de picior omenesc. Alte variante sunt o excursie într-un parc de căţărări, un salt cu parajuta sau bungee-jumping. Gândeşte-te care sunt lucrurile pe care îţi doreşti să le faci cândva în viaţa asta şi care sunt acelea pe care îţi doreşti să le faci împreună cu prietenele tale cele mai bune – şi pe care le-ar accepta şi ele, desigur.

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Capricorn

O iubitoare a artei şi culturii, femeia Capricorn poate alege o seară la un cinematograf vechi, unde să vizioneze împreună cu prietenele un film de artă, o vizită la un muzeu sau la un vernisaj al unei expoziţii. Având în vedere că îţi place să fii distrată mai mult decât să îi distrezi tu pe alţii, poţi alege şi un spectacol de teatru, un show de stand-up comedy, un concert sau, de ce nu, o croazieră. Ia în considerare şi ideea unui bal mascat pe care îl poţi organiza pentru tine şi prietenele tale.

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Vărsător

O altă iubitoare de aventură, femeia Vărsător ar putea să-şi ia gaşca de fete şi să meargă la un escape room – iar dacă vrea ca doza de adrenalină să fie maximă, un escape room cu temă horror ar fi perfect (Cabin in the Woods este una dintre cele mai bune variante).

Zodia şi petrecerea burlăciţelor

Peşti

Femeia Peşti este o iubitoare a spiritualităţii, aşa că de ce să nu îţi explorezi această latură la petrecerea burlăciţelor? Poţi avea o întrunire cu lumânări, cărţi de Tarot şi muzică relaxantă pentru tine şi prietenele tale. “Mister şi Magie” poate fi tema petrecerii tale.

 

În continuare te invit pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri de nuntă artistice, de unde te poți inspira pentru nunta ta.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment