Zodia şi inelul de logodnă

Este foarte dificil să găseşti un inel de logodnă care să te facă să spui „Da” şi pe care să îţi doreşti să îl porţi pentru tot restul vieţii. Aşa că de ce să nu îţi dăm o mână de ajutor? Dacă nu poţi să te hotărăşti care este inelul perfect pentru tine, bazează-te pe astre. Bun venit la Zodia şi inelul de logodnă !

Zodia şi inelul de logodnă

Zodia şi inelul de logodnă

Berbec

Insistentă şi perseverentă, probabil că vei primi inelul de logodnă la care visezi… că dacă nu, dracii îl găsesc pe viitorul soţ! Eşti o iubitoare a clasicului, aşa că vei fi atrasă de o piatră preţioasă rotundă, un pic mai mare decât cea normală, ca să fii sigură că iese în evidenţă.

Zodia şi inelul de logodnă

Taur

Ştim cu toţii că pentru tine calitatea este mai importantă decât cantitatea. În loc să optezi pentru o piatră mare, dar mai puţin valoroasă, tu eşti înclinată spre o cercetare amănunţită a pietrelor preţioase, pentru a te asigura că alegi o piatră de calitate în culoarea perfectă pentru tine. Un inel vintage cu o piatră discretă, dar scumpă, este varianta perfectă pentru tine.

Zodia şi inelul de logodnă

Gemeni

Personalitatea ta vibrantă se reflectă cel mai bine în pietrele tale norocoase, şi anume smaraldul şi topazul. Din fericire, amândouă arată superb pe inelele de logodnă şi sunt la fel de şarmante precum caracterul tău.

Zodia şi inelul de logodnă

Rac

Stilul tău este distractiv, dar totuşi rafinat. Este posibil să ai tendinţa să alegi o piatră austeră, ca să fii sigură că ţi se va potrivi la orice ţinută şi la orice vârstă. Sfatul nostru însă este să alegi una colorată, care să se potrivească cu personalitatea ta! Poţi alege piatra norocoasă a zodiei tale, pe cea a zodiei partenerului sau pur şi simplu culoarea ta preferată.

Zodia şi inelul de logodnă

Leu

Senzuală şi pasională, tu eşti genul de persoană al cărei motto este “go big or go home”. Alege aşadar fie o piatră mare, fie una dreptunghiulară, care să dea senzaţia de volum şi care să ia ochii.

Zodia şi inelul de logodnă

Fecioară

Tu eşti o persoană practică, cu o afinitate pentru simplitate şi clasicism, aşa că o piatră foarte simplă care să treacă testul timpului este alegerea potrivită pentru tine. Un inel din aur cu diamant este perfect pentru tine.

Zodia şi inelul de logodnă

Balanţă

Tu eşti o femeie romantică şi o iubitoare a iubirii, aşa că de ce să nu rupi tradiţia şi sa nu îţi porţi inima, ei bine, pe deget? Un inel din aur alb cu un diamant tăiat în forma unei inimi este perfect pentru tine.

Zodia şi inelul de logodnă

Scorpion

Scorpionii sunt persoane intense şi obsedate de detalii, aşa că vor petrece mult timp până vor reuşi să îşi aleagă inelul de logodnă perfect. Îmbrăţişează-ţi forţa şi intensitatea şi alege un smarald mare şi îndrăzneţ.

Zodia şi inelul de logodnă

Săgetător

Natura ta iubitoare de distracţie şi lipsită de griji ar trebui să se vadă şi în inelul tău de logodnă. Optează pentru un inel clasic, inspirat din basme, cu o piatră ovală.

Zodia şi inelul de logodnă

Capricorn

Tu eşti o fană declarată a clasicului. Deşi ai tendinţa să gândeşti orice detaliu mult prea mult, încearcă să pui accentul pe simplitate. Un inel din aur sau din platină cu o piatră rotundă clasică este varianta perfectă pentru tine.

Zodia şi inelul de logodnă

Vărsător

Cunoscută pentru că eşti inteligentă şi pentru că ai o gândire liberă, ar fi bine să fii creativă cu inelul tău de logodnă. Nu e stilul tău să urmezi turma, aşa că alege ceva unic. Alege un inel într-o formă specială, cu mai multe pietre şi mai multe culori, sau chiar din mai multe materiale. Te poţi inspira din inelul de logodnă al lui Katy Perry, primit anul acesta de la Orlando Bloom.

Zodia şi inelul de logodnă

Peşti

Bucură-te de elementul zodiei tale, apa, şi inspiră-te din el pentru inelul tău de logodnă. Sigur vei iubi un inel cu safir sau chiar cu mai multe dintre preţioasele pietre albastre ca oceanul.

Iată aici alte informații utile despre alegerea inelului de logodnă perfect pentru tine.

Aici poți găsi întrebări și răspunsuri despre inelul de logodnă, iar aici câteva locuri de unde poți cumpăra inelul de logodnă.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

3 Comentarii

Leave a Comment