Zile norocoase in care te poti casatori

Esti o persoana superstitioasa? Atunci trebuie sa stii ca sunt unele zile norocoase in care te poti casatori. Pentru a creste sansele de a avea o casnicie fericita, atunci ai putea alege ca nunta sa aiba loc intr-o anumita zi cu noroc. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

Zile norocoase in care te poti casatori

8 august. Potrivit culturii asiatice, cifra 8 este cifra infinitului. Drept urmare, este cifra care simbolizeaza iubirea infinita dintre sot si sotie. Pentru ca luna august este a opta luna din an, data de 8 august capata o semnificatie dubla. Pe de alta parte, se pare ca trebuie sa fie evitata cifra 4, pentru ca aduce ghinion in casnicie si chiar este asociata cu moartea.

Zile norocoase in care te poti casatori

Zile norocoase in care te poti casatori

18. Potrivit iudaismului, numarul 18 aduce noroc si prosperitate. In plus, aduce multa iubire in viata cuplului care se casatoreste pe aceasta data. Asa ca daca nunta ta va avea loc pe data de 18 sau daca marele eveniment se va petrece in anul 2018, atunci vei avea noroc in casnicie.

15. Sunt multe persoane care cred ca nuntile care au loc la inceput de luna vor avea drept rezultat un mariaj fericit, plin de iubire si intelegere. Insa, se pare ca jumatatea lunii este mult mai favorabila pentru nunta. Potrivit iudaismului, data de 15 poate fi o data favorabila casatoriilor. Asa ca, daca sunteti superstitiosi sau pur si simplu va doriti sa faceti orice pentru a avea o casnicie cat mai fericita, atunci ati putea alege data de 15 pentru a face nunta.

CITESTE SI: Probleme si solutii in ziua nuntii
CITESTE SI: Cum se alege data nuntii

Zilele de miercuri. Este adevarat ca multe nunti au loc la sfarsitul saptamanii, mai exact vineri, sambata sau duminica. Cu toate acestea, se pare ca ziua de miercuri este o zi mult mai potrivita pentru nunti. Asta pentru ca este o zi sfanta, incarcata de simboluri. Este o zi norocoasa care va aduce iubire in viata cuplului. De asemenea, se pare ca cei care se casatoresc intr-o astfel de zi vor avea multi copii.

Zile norocoase in care te poti casatori

Zile norocoase in care te poti casatori

Data nuntii poate fi scrisa in stele. Conform hindusilor, destinul mirilor era deja pecetluit. Iar data in care urma sa aiba loc nunta era deja scrisa in stele. Pentru a afla cand trebuie sa aiba loc marele eveniment, mirii trebuie sa priveasca fazele lunii cu atentie. Astfel stabileau cu certitudine ziua in care urma sa aiba loc nunta.

Daca sunteti persoane superstitioase, atunci ati putea tine cont de datele de mai sus in momentul in care veti alege data nuntii. Desigur, totul depinde de voi. Sunt multe cupluri care nu au tinut cont de cele de mai sus si cu toate acestea au avut sau au un mariaj fericit. Asta pentru ca totul depinde de voi, de cat de bine va intelegeti, de cat de mult va iubiti si reusiti sa treceti peste obstacole impreuna. Aceste lucruri sunt mult mai importante.

Iar acum, la final, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment