Ziar de nunta. Cum sa faci din nunta ta o stire

Ziua nuntii este un eveniment atat de important pentru tine incat parca merita ceva iesit din comun. Poate un titlu mare in ziar care sa anunte ca iubirea voastra a ajuns in punctul in care ati ales sa va uniti destinele, poate o intreaga rubrica destinata povestii voastre de iubire sau de ce nu un ziar de nunta pentru voi si invitatii vostrii.  Ideea unui ziar de nunta este destul de noua in Romania dar este una cat se poate de inspirata. Povestea voastra de dragoste merita spusa, si ce moment mai bun ati putea alege  pentru asta decat ziua nuntii. Surpinde-ti invitatii cu un ziar de nunta care sa contina stiri cu si despre voi.

ziar de nunta

ziar de nunta

Ce puteti scrie int-un ziar de nunta:

  • povestea voastra, evident nu puteti incepe altfel decat cu o introducere despre cum a inceput totul
  • puteti scrie un articol despre cum au decurs pregatirile pentru marele eveniment.
  • sfaturi de la nasi pentru miri, sau sfaturi de la parinti.
  • o scurta prezentare a cavalerilor si a domnisoarelor de onoare
  • puteti prezent meniul nuntii in una din paginile acestui ziar de nunta
  • o prezentare a celor mai importante intamplari  din istorie care s-au întâmplat în aceeași zi
  • un program al nuntii
  • …si evident multe poze frumoase cu voi

De ce sa aveti un ziar de nunta

ziar de nunta

ziar de nunta

Este o idee foarte moderna si inedita cu care puteti inlocui clasicele marturii. Puteti opta pentru cate un ziar pentru  fiecare persoana sau pentru un ziar de cuplu, oaspetilor cu siguranta li se va parea o idee buna si il vor lua acasa ca amintire.  Ziarul spune povestea voastra, asa cum ati trait-o, impartasind prietenilor si membrilor familiei cate ceva din secretele iubirii care va leaga sau momente cheie ale relatiei voastre, de care vreti sa va amintiti sau cu care vreti sa va laudati.  Totul poate fi personalizatcand vinbe vorba de un ziar de nunta, este foarte usor sa fie integrat in tematica nuntii voastre.

Spune-le si celorlalti cat de importanta este ziua nuntii pentru tine prin intermediul unui ziar de nunta inspirat si original. Daca tot vorbim de modalitati in care sa va strgati iubirea, puteti renunta la clasicele invitatii de nunta si sa optati pentru un site al nuntii voastre. Este suficient sa tgrimiteti link-ul catre invitati si acestia vor gasi pe site-ul nuntii voastre toate datele de care au nevoie, poate tine locul unui anunt  save the date dar si invitatiilor clasice.

Cum procedati pentru a avea un ziar de nunta:

ziar de nunta

ziar de nunta

Este cum nu se poate mai simplu, desi poate nu va asteptati la simpla tastare pe google a cuvintelor ziar de nunta veti gasi o multime de site-uri care ofera servicii de acest gen. Cel mai probabil chiar firma care se ocupa de invitatiile de nunta are acest serviciu in portofoliu. Trebuie doar sa titi in linii mari ce va doriti de la un ziar de nunta, nu trebuie sa scrieti voi articolele, este suficient sa le dati cateva detalii despre voi si poze, bineinteles vi-l puteti scrie si singuri daca doriti ceva foarte personal.

Povestea voastra de iubire merita sa para in ziar, un ziar doar al vostru care de care sa va reamintiti pentru tot restul vietii. Si daca tot vorbi de amintiri de neutat, un trailer  cu povestea nuntii voastre in imagini, cu siguranta se incadreaza in aceasta categorie. Povesti de la nunti de basm, sub forma de trailere pline de inspiratie gasesti pe pagina StudioBlitz.

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment