Vrei sa vinzi sau sa donezi rochia de mireasa? Iata ce trebuie sa stii

Sunt femei care, dupa ce se casatoresc, decid sa vanda rochia de mireasa sau sa o doneze. Daca ai hotarat sa nu pastrezi rochia de mireasa, atunci noi venim in ajutorul tau cu cateva informatii ce iti pot fi de folos. Cu siguranta o viitoare mireasa va fi fericita daca va primi rochia ta, fie ca va fi donata sau va fi vanduta la un pret mai mic, deci va fi o tinuta accesibila pentru miresele care au un buget mai mic pentru ziua cea mare. Acum sa ne intoarcem la rochia ta. Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa vinzi sau sa donezi rochia de mireasa.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Informatii utile daca vrei sa vinzi sau sa donezi rochia de mireasa

Daca vrei sa vinzi rochia, fotografiile iti vor veni in ajutor. Astfel, persoanele interesate pot vedea cum arata rochia atunci cand este purtata. Sa nu uitam ca rochia de mireasa arata mult mai bine atunci cand este imbracata de cineva decat atunci cand sta atarnata pe un umeras. Poti alege cateva fotografii de la nunta, pentru ca femeile interesate de rochia ta sa vada cat de bine s-a incadrat tinuta in toata aceasta poveste a voastra, a nuntii voastre. Daca, pe de alta parte, nu te simti in largul tau sa lasi pozele de la nunta oriunde pe internet pentru a fi vazute, nu e o problema. Poti arata ceva poze cu tine in rochia de mireasa, pe care o poti imbraca din nou pentru acele fotografii.

donezi rochia de mireasa

donezi rochia de mireasa

Nu uita ca atunci cand achizitionezi rochia de mireasa investesti nu numai bani, ci si emotii. Asa ca, daca vrei sa vinzi rochia, trebuie sa fii dispusa sa raspunzi unor intrebari. Stii cum este cand cauti rochia de mireasa, asa ca ofera-le viitoarelor mirese informatiile de care au nevoie. Sunt emotionate, asa cum ai fost si tu candva, si vor sa se asigure ca totul este in regula si evenimentul va fi asa cum viseaza ele. Sau aproape de visul lor.

Ai grija cand iti vinzi rochia de mireasa. Accepta modalitatile de plata in urma carora sa nu existe probleme. Si ai putea chiar sa pastrezi conversatiile cu potentialii cumparatori. Asta pentru cazul in care ar putea aparea unele probleme mai tarziu. Nu stii niciodata ce se poate intampla si e mai bine sa fii pregatit. Just in case!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
donezi rochia de mireasa

donezi rochia de mireasa

Asa cum spuneam mai sus, si tu ai fost recent ca femeile care urmeaza sa se casatoreasca. Deci cunosti stresul anxietatea, emotiile care vin la pachet cu organizarea nuntii. Incearca sa fii empatica, sa fii sincera cu cele interesate de rochia ta de mireasa. Spune-le ce modificari s-au facut, daca exista vreun defect, si incearca sa iti pastrezi calmul daca vreo viitoare mireasa anxioasa, stresata sau speriata spune ceva ce nu e pe placul tau. Ai rabdare si fii sincera.

Daca vrei sa donezi rochia, atunci poate stii pe cineva care nu isi permite sa isi cumpere tinuta pentru nunta. Sau poti cauta pe internet locuri in care poti lasa rochia sau chiar o viitoare mireasa care ar aprecia enorm ajutorul tau.

Iar daca vrei sa citesti mai multe informatii despre rochia de mireasa, le poti gasi aici si aici.

Sursa foto: Unsplash

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment