Vrei sa pregatesti singura tortul si dulciurile pentru nunta? Iata ce trebuie sa stii

Sa organizezi nunta nu este o treaba usoara. Si, daca pe langa toate astea mai vrei sa pregatesti singura si tortul si dulciurile pentru nunta, este clar ca vei avea mult de lucru. Insa, daca veti avea o nunta cu putini invitati, care se va desfasura la voi acasa, sau poate undeva la tara, in gradina parintilor, si daca iti face placere sa pregatesti tu deserturile pentru nunta, atunci fa-o. Mai jos vei gasi cateva informatii ce iti pot veni in ajutor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce trebuie sa stii daca vrei sa pregatesti singura tortul si dulciurile pentru nunta

Avantaje si dezavantaje

Avantaje

1. Faci ceea ce iti place

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca iti doresti sa pregatesti tu deserturile pentru nunta, cel mai probabil esti pasionata de gatit si chiar te pricepi. Asa ca te vei relaxa cu siguranta facand ceea ce iti place si vei pune multa iubire in acele deserturi ce vor fi servita in ziua cea mare.

dulciurile pentru nunta

dulciurile pentru nunta

2. Detii controlul in ceea ce priveste creativitatea

Sigur ca si cofetarii sunt creativi. Insa, daca ai o anumita idee in ceea ce priveste decorul sau poate chiar reteta, atunci nu te teme sa o pui in practica. Avand in vedere pasiunea ta pentru gatit si iubirea pe care o pui in acele preparate, cu siguranta va iesi ceva surprinzator.

3. Faceti economii

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sigur ca tot va trebui sa cumpatrati ingredientele necesare, poate si unele ustensile daca nu le aveti pe toate cele de care ai nevoie. Dar chiar si asa, costurile vor fi mai mici decat daca deserturile ar fi fost pregatite la o cofetarie. Deci, un motiv in plus pentru care sa pregatesti tu tortul si alte deserturi pentru marele eveniment.

Dezavantaje

1. E nevoie de timp si de efort

Cred ca acesta este cel mai mare dezavantaj. Cu putin timp inainte de nunta, probabil vor fi multe lucruri de facut. Si, daca pe aceasta lista se mai adauga si timpul care trebuie alocat pregatirii deserturilor, este clar ca vei avea nevoie de un plan bine pus la punct pentru a te putea descurca si pentru a nu intra in panica sau in criza de timp. Dar, daca primesti ajutor sau stii ca te poti descurca cu tot ceea ce este de facut, atunci indeplineste-ti visul de a le servi invitatilor la nunta deserturi pregatite de tine.

dulciurile pentru nunta

dulciurile pentru nunta

2. Trebuie sa fii foarte priceputa

Daca tocmai ti-ai descoperit pasiunea pentru gatit, acum, inainte de nunta, poate nu este cel mai potrivit moment pentru a exersa. Ceea ce servesti la nunta trebuie sa arate si sa fie delicios. Sigur nu iti doresti sa auzi barfe pe tema asta (stii cum sunt oamenii si oricum nu ii poti multumi pe toti, chiar daca totul este perfect), sau sa vezi ca farfuriile cu desert raman pline, nimeni nu vrea sa se atinga de ele. Daca stii ca mai ai multe de invatat, atunci poate ca nu este acum momentul sa iti asumi riscuri in ceea ce priveste desertul de la nunta. Vor mai aparea ocazii pentru ca tu sa pregatesti deserturi.

Si acum, va propun sa ramanem inca putin la acest capitol dulce, si sa accesati articolele de aici si de aici pentru mai multe informatii legate de tortul de la nunta.

Sursa foto: Unsplash

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment