Vrei sa inchiriezi rochia de mireasa? Iata ce trebuie sa stii

In timp ce unele mirese vor sa cumpere rochia, altele prefera sa o inchirieze. Avand in vedere ca tinuta pentru ziua cea mare costa destul de mult si cel mai probabil va fi imbracata o singura data in viata (daca nu o modifici putin si o folosesti cu alte ocazii), unele viitoare mirese prfera sa poarte la nunta o rochie inchiriata si sa investeasca banii astfel economisiti in muzica, in fotografii sau poate in luna de miere. Daca te incadrezi in aceasta categorie, daca si tu vrei sa inchiriezi rochia de mireasa, iata ce trebuie sa stii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce trebuie sa stii daca vrei sa inchiriezi rochia de mireasa

Pretul poate varia in functie de locul din care inchiriezi rochia, de modelul ales si de multi alti factori. Dar chiar si asa, vei reusi sa economisesti niste bani daca alegi sa inchiriezi tinuta pentru ziua cea mare. Cauta informatii pe internet. Se gasesc destule locuri din care poti sa inchiriezi tinuta pentru nunta.

inchiriezi rochia de mireasa

inchiriezi rochia de mireasa

Cel mai mare avantaj atunci cand vrei sa inchiriezi rochia de mireasa il reprezinta economiile pe care le vei face. In plus, daca iti doresti sa porti o rochie care cumparata depaseste bugetul alocat tinutei pentru ziua cea mare, atunci cu siguranta poti inchiria rochia la care visezi (sau ceva asemanator) la un pret accesibil. Si astfel iti vei putea indeplini visul acesta, vei merge spre altar purtand rochia pe care intotdeauna ti-ai dorit-o.

Nu trebuie sa te ocupi de intretinerea rochiei dupa nunta, iar acesta reprezinta, de asemenea, un avantaj daca vrei sa inchiriezi tinuta. Firma care iti inchiriaza rochia va avea grija ca tinuta sa fie curatata si pastrata in cele mai bune conditii pentru a nu se deteriora materialul.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca faceti nunta intr-un alt oras sau poate in alta tara, tine cont de faptul ca poti inchiria de acolo rochia de mireasa, deci nu va fi nevoie sa o iei dupa tine si sa iti faci griji in privinta transportului. Doar ajungi la destinatie si dupa aceea iei rochia.

inchiriezi rochia de mireasa

inchiriezi rochia de mireasa

Sunt totusi si dezavantaje atunci cand vorbim despre inchirierea rochiei de mireasa. Spre exemplu, optiunile tale pot fi limitate. Daca vrei un anumit tip de rochie, e posibil ca aceasta sa nu fie disponibila in ziua nuntii tale. Sau marimea sa nu fie potrivita pentru tine si nu poti face modificari rochiei pentru a se plia pe corpul tau.

Un alt dezavantaj il constituie faptul ca ai putea plati si alte taxe pe langa taxa de inchiriere. Poate fi vorba de transport sau poate va fi nevoie sa platesti pentru ca returnezi rochia patata, poate chiar cu unele cusaturi desfacute.

Daca vrei sa pastrezi rochia dupa nunta, daca vrei sa faci o sedinta foto trash the dress, daca visezi sa mergi impreuna cu mama si prietenele tale in magazine ca sa probezi rochii de mireasa pana o gasesti pe cea care iti place, atunci probabil nu e o idee buna sa inchiriezi rochia de mireasa.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nu uita ca daca alegi sa inchiriezi rochia de mireasa, nu ar fi deloc rau sa cauti cateva informatii inainte, sa citesti opiniile celorlalte mirese despre rochiile si serviciile oferite de cei care inchiriaza tinutele pentru ziua cea mare.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment