Vrei o nunta cu tematica? Ce sa faci si ce sa eviti

Daca vrei o nunta cu tematica, atunci, inainte de a lua decizii legate de acest aspect, este bine s afli ce poti face si ce ar fi ideal sa eviti. Deisgur, nuntile cu tematica sunt deosebite atat pentru miri, cat si pentru invitati. Asa ca, pentru a organiza un eveniment memorabil pentru toata lumea, ai putea sa tii cont de cateva sfaturi simple pe care le vei gasi in randurile care urmeaza. Nunta ta ce tematica va avea?

Vrei o nunta cu tematica? Ce sa faci si ce sa eviti

Fa totul personal. Nu trebuie sa te rezumi la lucrurile clasice doar pentru ca asa au facut si altii inaintea ta. Fiti originali. Va place muzica? Atunci lasati sa se vada asta la nunta voastra. Invitatiile de nunta, decoratiunile, marturiile pot fi o dovada graitoare a preferintei voastre pentru un anumit gen muzical sau pentru muzica in general. Doar ganditi-va la ceea ce va doriti sa transmiteti la nunta voastra si astfel veti sti ce aveti de fucut in continuare. Doar fiti indrazneti si inventivi, iar rezultatele nu au cum sa va nemultumeasca.

Vrei o nunta cu tematica? Ce sa faci si ce sa eviti

Rlyfactory

Alegeti cu grija marturiile de nunta. Nu trebuie sa le oferiti invitatilor marturii care nu au nici cea mai mica legatura cu tematica nuntii. Daca, spere exemplu, iubiti muzica, atunci ati putea alege sa le oferiti acelor persoane prezente la evenimentul vostru un CD pe care sa puneti cateva piese care va plac foarte mult. Acele marturii vor fi utile si de fiecare data cand acei invitati vor asculta melodiile de pe CD isi vor mainti de voi si de nunta voastra.

Alegeti o locatie care sa fie potrivita pentru tematica nuntii voastre. Daca, de exemplu, va doriti o nunta care sa reflecte dragostea pe care o aveti pentru natura, atunci cu siguranta nu puteti alege un restaurant. Nu se va potrivi deloc cu tematica.

Nu alege si o tematica si o anumita culoare. Multe viitoare mirese pica in aceasta capcana. Ar fi mai bine daca ai alege fie o anumita tematica, fie o anumita culoare. Nu le poti combina, pentru ca rezultatul final nu va fi atat de spectaculos pe cate te-ai astepta tu.

CITESTE SI: Idei pentru nunta rustica

CITESTE SI: Nunta in stil rock

Vrei o nunta cu tematica? Ce sa faci si ce sa eviti

Rustic Wedding Chic

Nu le impune invitatilor anumite reguli. Daca vrei o nunta vintage, nu ii obliga pe invitati sa poarte haine care sa fie potrivite cu aceasta tematica. Trebuie sa fii multumita si fericita ca au facut un efort financiar pentru a veni la nunta voastra. Cei care isi permit sa se imbrace in functie de stilul nuntii voastre vor face asta fara sa le impui tu.

Nu uita ca tematicile nu sunt obligatorii la nunta. Daca nu iti doresti o nunta cu tematica, atunci nu trebuie sa faci asta. Doar cuplurile care au anumite preferinte pentru unele lucruri vor alege o nunta cu tematica. Insa voi faceti ceea ce simtiti si cum simtiti.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce sa faci si ce sa nu faci daca vrei o nunta cu tematica, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment