Vrei o nunta cu putini invitati? Iata ce trebuie sa stii

Sunt miri care prefera o nunta cu putini invitati. Acum, in perioada pandemiei, acest timp de nunta a fost oricum indicat pentru a se limita raspandirea virusului. Daca si tu iti doresti ca la nunta sa fie putini invitati, poate mai putin de 50, iata ce ar trebui sa stii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre nunta cu putini invitati

Sunt miri care isi doresc ca nunta lor sa ramana in amintirea tuturor nu pentru numarul mare de invitati, ci pentru momentele frumoase, pentru autenticitate, pentru sentimentele pe care cu totii le-au trait in acele clipe. Dupa ce va logoditi, care sunt acele persoane pe care ati vrea sa le anuntati imediat si pe care vi le doriti aproape in ziua in care veti deveni sot si sotie? Daca nu va imaginati ziua cea mare petrecuta in comapnia multor persoane, unele dintre ele fiind aproape necunoscute (cum ar fi rude indepartate, oameni cu care ati schimbat cateva cuvinte de-a lungul vietii), atunci este posibil ca o nunta cu putini invitati sa fie ceea ce vi se potriveste. Mai jos vei gasi cateva informatii despre o astfel de nunta.

nunta cu putini invitati

nunta cu putini invitati

Avantaje

Cand ai mai putini invitati la nunta, poti sa acorzi mai multa atentie fiecaruia, iar acesta este cu siguranta un lucru bun. Se va crea o conexiune intre voi toti, veti crea amintiri frumoase.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

O nunta cu putini invitati lasa mai mult loc pentru autenticitate, ceea ce este un mare plus pentru eveniment.

O astfel de nunta nu cere o locatie mare, care sa aiba nevoie de o multime de decoratiuni. Va fi vorba in acest caz despre o locatie mica, intima, ce poate fi decorata cu usurinta, asa cum va doriti.

Cei care nu pot veni la nunta sau nu au putut fi invitati, pot lua parte totusi la marele eveniment on-line. Ar putea reprezenta un avantaj si pentru voi, mirii, dar si pentru acei invitati.

O nunta cu putini invitati inseamna si cheltuieli mai mici, iar aspectul finainciar nu poate fi neglijat, in special daca nu aveti un buget mare pentru nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
nunta cu putini invitati

nunta cu putini invitati

Dezavantaje

Odata ce ati decis ca nu veti avea multi invitati la nunta, nu veti mai putea adauga pe parcurs alte persoane pe lista, avand in vedere faptul ca locatia de mici dimensiuni nu va va permite sa faceti acest lucru.

E posibil ca unele persoane sa nu primeasca prea bine vestea ca nu vor participa la nunta, deci pregatiti-va pentru astfel de situatii. Explicati de ce ati luat o astfel de decizie, asa incat sa ramaneti in relatii bune cu cei ce nu se afla pe lista voastra de invitati.

Este posibil ca locatia sa nu va permita sa aveti anumite decoratiuni, ringul de dans sa nu fie prea mare, deci inainte de a lua decizia finala, ganditi-va bine si la acest aspect.

Este posibil ca numarul invitatilor sa fie chiar mai mic decat planuiti voi, asta deoarece pe ultima suta de metri unii dintre ei va pot anunta ca nu mai pot ajunge. Daca este in regula pentru voi acest lucru, atunci nu aveti de ce sa va faceti griji.

Acestea sunt cateva dintre avantajele si dezavantajele unei nunti cu putini invitati. Tu ce ai mai adauga in lista?

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment