Voalul Stil Julieta, pentru mirese boeme

Voalul de mireasa este in acelasi timp sacru si seducator, spune celebrul designer Vera Wang si cred ca cel mai bine se potriveste acestei descrieri voalul stil Julieta. Un voal delicat, care incadreaza fata, romatic boem si extrem de in trendy in acelasi timp, voalul  stil Julieta,  este inspirat asa cum ii spune si numele din reprezentariile Julietei in piesele de teatru din secolele trecute. Un model vechi, cu o interpretare noua, asadar, acest tip de voal este adorat de miresele care vor sa aduca o nota de romantism in povestea nuntii lor.

teilor.ro

laceandfavour.com Voalul Stil Julieta

laceandfavour.com Voalul Stil Julieta

Voalul Stil Julieta, boem si romantic

Voalul stil Julieta, este in general un voal lung, acesta a fost foarte in voga la începutul secolului trecut, iar acum revine la modă, fiind adus in atentia publicului larg in mod special de catre serialul Downton Abbey . Cum am descrie voalul stil Julieta? Este acel voal din dantelă sau din tul strâns într-o parte și în cealaltă a feței, dand un aer sofisticat și seducător în același timp si aducandu-ne aminte de eleganța mireselor de odinioară.

Perfect pentru miresele care caută voaluri de nuntă în stil vintage sau boem, acest tip de voal te cucereste imediat ce il vezi. Realizat de obicei din tul tradițional, din dantela sau din mătase delicata, acestui tip de voal i se pot aduce o multime de infrumusetari.  Miresele care caută un voal deosebit da unic ii pot adauga  margele delicate și finisaje decorative din cristal, pentru a-lasorta cu  rochia, cât și pentru a reflecta personalitatea lor. Odata ce optati pentru un voal tip Julieta, trebuie sa stiti ca nu mai este nevoie de o coafura sofisticata sau de accesorii pentru par, acest voal poate fi usor vedeta oricarei coafuri.

laceandfavour.com Voalul Stil Julieta

laceandfavour.com Voalul Stil Julieta

Lungimea acestuia poate varia, de la o lungime care sa atinga umerii, pana la lungimea voalului stil cathedral.

teilor.ro

Cum porti Voalul Stil Julieta,

laceandfavour.com Voalul Stil Julieta

laceandfavour.com Voalul Stil Julieta

Suficient de versatile pentru a se potrivi cu foarte multe stiluri de mireasa, aest tip de voal a fost repede indragit de fashionistele din intreaga lume, se adapteaza la o varietate de coafuri de mireasă, dar  în mod special ccoafuri cu parul lung. Poate fi purtat lasat jos pe frunte sau putin mai riodicat la nivelul la care sta tiara in mod normal, acest voal nu adaugă nicio înălțime suplimentară miresei.  în comparație cu alte opțiuni de voal, fiind perfect pentru miresele inalte care nu vor sa adauge un plus de centimetri. Voalul stil Julieta  poate aduce un aspect contemporan, minimalist, fiind  o opțiune sofisticată și plină de romantism tunci când este asociat cu o rochie de nuntă modernă. Drapajul, țesătura , elementele brodate, toate aceste se potrivesc erfect miresele boeme. Acest voal este accesoriul ideal pentru a obține acel aspect boho-chic, mai ales atunci când este  tivit cu o dantel ușoară și delicată.

laceandfavour.com Voalul Stil Julieta

laceandfavour.com Voalul Stil Julieta

Inspirați-vă din stilul boho al lui Kate Moss. Kate, care a purtat un voal Julieta la nunta ei din 2011 cu Jamie Hince. Ea a imbinat perfect  voalul cu o rochie Galliano, boho-luxe.

Atat de romanticul si delicatul voal Juliete, este atemporar, fiind in aclasi timp vintage dar atat de contemporan. Noi il adoram si fiindca este un voal atat de fotogenic, o mireasa purtand un astfel de voal, putand fi imortalizata in poze rupte parca din trecut. Pentru inspiratie privind partea foto video a nuntii tale, te invitm in continuare pe pagina StudioBlitz.

Despre autor

C. Alina

4 Comentarii

Leave a Comment