Voal lung sau scurt?

Daca te pregatesti pentru nunta, stii deja ca trebuie sa iei multe decizii. Vei alege rochia de mireasa, pantofii, accesoriile, printre multe altele. Si, bineinteles, va trebui sa alegi si voalul. Sunt mirese care, puse in fata acestei decizii, nu stiu ce ar fi mai potrivit: voal lung sau scurt? Mai jos vei gasi cateva informatii care te-ar putea ajuta sa iei o decizie in privinta voalului.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce alegi? Voal lung sau scurt?

Fiecare femeie este diferita, deci fiecare nunta este diferita si unica, fiecare tinuta va fi, de asemenea, unica si diferita. Sunt femei care prefera o rochie de mireasa albastra sau poate rosie, ori alta culoare in afara de alb. Sunt mirese care aleg sa nu poarte voal, altele isi doresc un voal lung, in timp ce unele prefera voalul scurt.

Voal lung sau scurt

Voal lung sau scurt

Desi voalul lung, de trei, patru sau chiar cinci metri arata bine, ca orice voal, de altfel, se poate dovedi foarte incomod, mai ales daca este purtat pe tot parcursul nuntii. Pozele cu siguranta vor spune o poveste, una fumoasa, desprinsa parca din povesti, despre o mireasa frumoasa, cu o rochie ca din reviste si un voal care completeaza armonios povestea si tinuta. Insa realitatea poate fi un pic diferita, dupa cum am spus mai sus, daca ne gandim la confortul miresei. Un voal lung va fi destul de greu tinut in frau cand va arata ca are propria personalitate si ar putea incurca mireasa pe ringul de dans. Va fi poate destul de greu, deci la un moment dat capul miresei va spune STOP, VREAU ALT VOAL.

Deci daca iti doresti un voal lung, bineinteles ca nimeni nu ar trebui sa te opreasca. E nunta ta, e alegerea ta. Dar ar trebui sa stii ca un voal lung nu iti va face viata prea usoara, deci daca il alegi, atunci il poti purta la sedinta foto, in timpul cununiei religioase, dupa care este in regula sa il inlocuiesti cu altul mai scurt. Astfel vei putea dansa linistita, fara sa iti faci griji ca te impiedici pe ringul de dans sau ca va fi atat de incomod pentru cap. Si, desigur, mai ai o optiune: sa il dai jos cand simti ca este cazul. Dupa cum spuneam, este nunta ta, deci decizia legata de lungimea voalului iti apartine in totalitate.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Voal lung sau scurt

Nu e mereu usor sa iei decizii legate de nunta. Mai trebuie sa renunti la unele lucruri, sa le schimbi pe altele, sa accepti ca sunt chestii pe care nu le poti controla, sa rescrii o anumita parte din planul initial. Asa e nunta, ca in viata. Si tocmai pentru a te aisgura ca iei cea mai buna decizie cand vine vorba de organizarea acestui eveniment deosebit, este bine sa aduni cat mai multe informatii care sa te ghideze spre o decizie pe care mai tarziu sa nu o regreti.

Asa cum am vazut mai sus, un voal lung poate fi o alegere la fel de buna ca unul scurt, numai ca vine la pachet cu anumite dezavantaje, dar daca stabilesti de la inceput un plan, atunci totul va fi bine cu siguranta.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment