VLOG: Episodul 4 – PC Ryzen Threadripper

VLOG: Episodul 4 – PC Ryzen Threadripper. In noul episod al vlogului, videograful de nunta Sorin Latia va prezinta noua achizitie a echipei StudioBlitz: PC-ul care va ajuta echipa sa prelucreze si sa livreze mult mai repede materialele de la nuntile clientilor. Afla mai multe detalii din randurile de mai jos.

VLOG: Episodul 4 – PC Ryzen Threadripper

Pentru ca materialele clientilor StudioBlitz sa fie livrate mai devreme si, de asemenea, pentru a fi prelucrate in conditii cat mai bune si intr-un mod cat mai eficient, echipa investeste in echipamentele necesare pentru a realiza toate lucrurile acestea. In noul episod al vlogului, videograful de nunta Sorin Latia va prezinta noul PC care va ajuta echipa StudioBlitz sa prelucreze mult mai repede si mai usor materialelel de la nuntile clientilor.

Este foarte important pentru un videograf si pentru cei care editeaza materialele video sa lucreze cu echipamente de ultima generatie. De aceea, un profesionist care lucreaza cu placere si care chiar se implica in ceea ce face, nu se rezuma doar la a presta un serviciu in schimbul unei sume de bani, va investi permanent in noile echipamente care faciliteaza editarea filmarilor. De asemenea, se asigura ca toti clientii primesc in timp util materialele video, pentru a retrai emotiile din timpul nuntii.

VLOG: Episodul 4 - PC Ryzen Threadripper

VLOG: Episodul 4 – PC Ryzen Threadripper

Pentru miri sunt foarte importante pozele facute in timpul nuntii, dar si materialele video. Tocmai de aceea este important sa colaboreze cu profesionisti care sa se asigure ca totul decurge bine in timpul marelui eveniment, iar la final garanteaza ca vor furniza materiale de cea mai buna claitate, care surprind moemntele importante din timpul nuntii, precum si emotiile mirilor, dar si ale invitatilor.

Noul PC Ryzen Threadripper reprezinta promisiunea pe care echipa StudioBlitz o face viitorilor clienti: materialele vor fi de cea mai inalta claitate (ca pana cum, bineinteles). De asemenea, vor fi livrate mult mai repede. Ceea ce vine in avantajul clientilor care cu siguranta asteapta cu nerabdare sa primeasca materialul video de la nunta pe care au organizat-o cu cea mai mare atentie la cele mai mici detalii.

CITESTE SI: VLOG: Episodul 1. De ce va casatoriti? Care sunt motivele?
CITESTE SI: VLOG: Episodul 2. Logodna
CITESTE SI: VLOG: Episodul 3. Cum sa iti alegi data nuntii?

VLOG: Episodul 4 - PC Ryzen Threadripper

VLOG: Episodul 4 – PC Ryzen Threadripper

Asa cum ati vazut din episodul patru al vlogului, noul PC este o achizitie promitatoare. Chiar daca nu sunteti pasionati de tehnologie, iar unele detalii legate de noul PC sunt greu de inteles, important este de retinut faptul ca echipa lucreaza cu echipamente de calitate inalta, ca toti clientii vor primi in timp util materialele video. De asemenea, cei pasionati de tehnologie pot intelege cu mai multa usurinta despre ce este vorba si ce inseamna mai exact noul PC al echipei, care a entuziasmat pe toata lumea.

Asadar, vizionati noul epidod al vlogului pentru mai multe detalii tehnice si pentru a intelege mai bine mesajul pe care echipa StudioBlitz isi doreste sa il transmita clientilor.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa te casatoresti si iti organizezi nunta, atunci acolo ai putea gasi surse de inspiratie pentru a organiza cel mai frumos eveniment. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment