VLOG: Episodul 3. Cum sa iti alegi data nuntii?

Dupa ce va logoditi, probabil veti incepe sa organizati nunta. Unul dintre cele mai importante aspecte la care trebuie sa va ganditi este data evenimentului. Si cum o veti alege? De ce veti tine cont? Sunt mai multe lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere in momentul in care decideti data la care va avea loc evenimentul. Videograful de nunta Sorin Latia va ofera cateva sfaturi in acest sens, in cel de-al treilea episod al vlogului de nunta, care are rolul de a-i ajuta pe miri sa organizeze unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor. Afla mai multe detalii din randurile care urmeaza.

VLOG: Episodul 3. Cum sa iti alegi data nuntii?

Cand alegi data nuntii este posibil sa te lasi influentat de localul la care va avea loc evenimentul. Daca va doriti sa organizati nunta intr-un anumit loc, atunci trebuie sa aflati care sunt datele disponibile, avand in vedere ca multe cupluri fac rezervari cu mai multe luni sau chiar cu un an inainte de a avea loc nunta. Si, in functie de disponibilitatea localului, ati putea alege data care vi se pare potrivita.

De asemenea, ati putea alege data nuntii tinand cont de anumite eveniment importante din viata voastra. Spre exemplu, ziua in care ati devenit un cuplu, ziua in care partintii unuia intre voi isi aniverseaza casatoria etc. Sau poate chiar ziua de nastere a uuia dintre voi. Deci poate fi o data simbolica pentru voi.

VLOG: Episodul 3. Cum sa iti alegi data nuntii?

Elizabeth Anne Designs

Nu uitati sa luati in calcul si anotimpul in care va avea loc nunta. Unele persoane prefera primavara, altele aleg vara, sau poate toamna ori iarna. Desi cele mai multe cupluri prefera sa se casatoreasca vara, primavara sau poate toamna. Anotimpul isi va pune amprenta asupra evenimentului, dar si asupra comportamanetului invitatilor, precum si asupra vestimentatiei lor.

Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este ziua saptamanii. Daca vreti sa faceti nunta intr-o zi de duminica, atunci cu siguranta ati putea beneficia de anumite reduceri din partea furnizorilor. Trebuie sa discutati cu acestia si sa aflati care sunt cele mai avantajoase oferte pentru voi.

CITESTE SI: VLOG: Episodul 1. De ce va casatoriti? Care sunt motivele?
CITESTE SI: VLOG: Episodul 2. Logodna

VLOG: Episodul 3. Cum sa iti alegi data nuntii?

Los vVerdes gc

Luna in care va avea loc evenimentul este cu siguranta importanta. Asta deoarece in lunile in care au loc majoritatea nuntilor, totul este mai scump. Deci din nou trebuie sa va ganditi la perioada in care va doriti sa aiba loc evenimentul.

Nu uitati si de zilele in care nu se pot face nunti. Sunt acele zile in care nu se pot oficia cununiile religioase. Asa ca este bine sa consultati un calendar sau chiar sa vorbiti cu preotul care vreti sa va cunune.

Daca aveti rude care nu sunt in tara, atunci trebuie sa vorbiti cu acestea inainte. Aflati daca pot veni la eveniment sau nu. Daca va doriti sa va fie aproape in ziua cea mare (mai ales daca este vorba despre parinti, frati sau surori), atunci este ideal sa gasiti o data in care sa poata sa ia parte si ei la eveniment. Vorbiti cu ei inainte si stabiliti impreuna o zi in care sa poata fi si ei alaturi de voi.

Iar acum, la final, va invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment