VLOG: Episodul 2. Logodna

Cel de-al doilea episod al vlogului de nunta va ofera informatii legate de logodna. Daca formati un cuplu de ceva timp si consderati ca sunteti facuti unul pe celalalt si va puteti petrece restul vietii impreuna, atunci urmatorul pas este sa va logoditi. Insa momentul trebuie sa fie ales cu grija, trebuie sa fii atent la detalii atunci cand o ceri de sotie pe iubita ta. Sorin Latia, videograf de nunta, va ofera in cel de-al doilea episod al vlogului informatii referitoare la pregatirea acelui moment important pentru amandoi. De asemenea, vorbeste si despre propria lui experienta, despre momentul in care a cerut-o in castaorie pe sotia lui, Rodica. Afla mai multe detalii din randurile de mai jos.

VLOG: Episodul 2. Logodna

Te-ai gandit deja la modul in care o vei cere de sotie pe iubita ta? Ai complici sau vrei sa faci totul singur? Unde si cand va avea loc cererea in casatorie? Este bine sa tii cont de cateva reguli atunci cand pui la cale un astfel de moment. Femeile aprecieaza romantismul, asa ca fii romantic. Mai romantic ca niciodata! Si arata-i iubitei tale ca te implici, nu ii oferi inelul pur si simplu. Fa ceva special pentru amandoi.

VLOG: Episodul 2. Logodna

JWO Jewelers

Sorin Latia vorbeste despre cum a cerut-o el de sotie pe Rodica. A pus totul la cale cu ajutorul unor complici. Si astfel momentul a fost unul special si unic pentru amandoi. De asemenea, iti ofera cateva sfaturi de care ia putea tine cont. Spre exemplu, la un moment dat a filmat un cuplu cu o poveste neasteptata: cererea in casatorie in timp ce sari cu parasuta. Cu siguranta nu multi fac asta. Sau, daca vrei sa o impresionezi pe iubita ta, puteti merge intr-o vacanta romantica si poti alege un loc mai special pentru a-i oferi inelul. La inaltime, intr-un oras deosebit etc. Fii original, fii creativ si cu siguranta vei gasi cea mai buna modalitate. De asemenea, nu uita sa fii romantic, asa cum am spus mai sus.

CITESTE SI: VLOG: Episodul 1. De ce va casatoriti? Care sunt motivele?

Ce spui de cererea in casatorie la metrou? Unele persoane fac si lucrul acesta. Esti sau nu esti de acord? Pentru unii, locul nu este unul tocmai potrivit, nici romantic. Si cu siguranta momentului ii lipseste originalitatea.

VLOG: Episodul 2. Logodna

Rebecca Wilkie

Dar cum ti se pare ideea de a o cere de sotie in timpul unei nunti? Este sau nu este ceva ce tu ai face? Exista parti negative si parti pozitive. Este posibil sa pui presiune asupra iubitei tale, iar rapsunsul ei sa fie influentat de moment, de situatie. De asemenea, nu uita ca ceri permisiunea mirilor inainte de a face acest gest. Este nunta lor pana la urma si poate nu vor sa lipseasca din lumina reflectoarelor in timp ce voi doi va logoditi.

Afla mai multe detalii in legatura cu acest subiect din cel de-al doilea episod al vlogului de nunta. Sorin Latia, videograf de nunta, iti ofera cateva sfaturi importante de care ia putea sa tii cont.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment