VLOG: Episodul 1. De ce va casatoriti? Care sunt motivele?

Sorin Latia, videograf de nunta, propune un nou proiect promitator care ii va ajuta pe viitorii mitri sa isi organizeze mai bine evenimentul. Vlogul de nunta are rolul de a aduce informatii mirilor care au nevoie sa organizeze nunta. Nu este intotdeauna usor sa faci asta. Uneori ai putea simti ca toate deciziile pe care trebuie sa le iei te complesesc. Sau poate ai mai multe optiuni, si nu stii care este cea mai buna alegere. Tocmai de aceea un vlog de nunta poate fi extrem de util. Afla mai multe informatii despre proiect si despre primul episod din randurile de mai jos.

VLOG: Episodul 1. De ce va casatoriti? Care sunt motivele?

Primul episod al vlogului de nunta vine cu o intrebare simpa si in acelasi timp complexa: “De ce va castaoriti?”. Raspunsul nu este intotdeauna simplu sau nu este asa cum ne asteptam, poate. In timp ce unele persoane se casatoresc din dragoste, altele decid sa faca acest pas important din varii motive. Poate pentru un alt statut social, poate pentru bani, poate pentru a fugi de singuratate etc. In spatele fiecarei nunti se afla o poveste, in spatele fiecarei decizii de a merge la altar se gaseste o explicatie mai mult sau mai putin asteptata.

Intrebarea lansata de Sorin Latia in primul episod al vlogului de nunta ii incurajeaza pe cei care urmeaza sa spuna “DA!” sa vorbeasca despre decizia lor de a ajunge la altar.

Sunt unele cupluri care poate dau senzatia ca nu acorda suficienta importanta evenimentului. Asta deoarece iau unele decizii care ne fac sa credem ca in realitate pentru ei nunta este un mijloc de a obtine ceva. Dar ce este acel ceva? Un final fericit precum cel din basmele copilariei, in care el si ea au trait fericiti pana la adanci batraneti? Sau poate vor doar o anumita pozitie sociala, vor sa conduca o anumita masina de fite etc.?

VLOG: Episodul 1. De ce va casatoriti? Care sunt motivele?

©AlexisJuneWeddings | Karen + Joe Married, Natirar, Peapack, NJ | NYC + Destination Wedding Photographer

CITESTE SI: Lucruri simple pe care sa le faci zilnic pentru partenerul de cuplu

CITESTE SI: Esti prea tanar/a pentru casatorie?

Nu uitati ca sa faci nunta este mai usor decat sa ramai casatorit. Ca sa faci casnicia sa functioneze trebuie sa te dedici relatiei, sa faci compromisuri, sa stii cum sa rezolvi problemele, sa te pui si pe tine pe primul loc uneori, insa uneori sa iti pui partenerul de cuplu pe primul plan. Asa ca daca nu esti sigur de ceea ce vrei sa faci, mai bine astepti. Sa te castaoresti din motivele gresite inseamna sa iti condamni cansicia la esec.

Asadar, voi de ce va castaoriti sau de ce v-ati casatorit? Ati putea lasa comentariile aici sau in primul episod al vlogului de nunta realizat de videograful Sorin Latia, care urmeaza sa va vina in ajutor in fiecare episod cu informatii suplimentare si utile referitoare la organizarea evenimentului. De asemenea, daca aveti comentarii sau sugestii, nu ezitati sa le lasati in sectiunea de comentarii, astfel incat sa primiti raspunsurile.

Iar acum, la final, dupa ce ai primit informatiile referitoare la noul proiect propus de Sorin Latia, vlogul de nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment