Vezi în ce caz scoti verigheta de pe deget

In secolul XXI oamenii oamenii stiu sa zboare in spatiu si studiaza nucleul atomic, dar totusi cred inca in superstitii. Exista o superstitie care spune ca daca esti casatorit si nu porti verigheta iti vei distruge casatoria.

teilor.ro

Exista doua puncte de vedere potrivit carora nu este bine sa scoti verigheta de pe deget dupa casatorie. In prima situatie scoaterea verighetei de pe deget provoaca gelozia si neincrederea partenerului, iar in cea de a doua situatie scoaterea verighetei de pe deget este echivalenta cu lipsa de importanta data casatoriei. Citeste si despre cum organizezi o petrecere de aniversare a casatoriei, precum si despre tinuta la o astfel de petrecere.

In prima situatie, eu nu cred ca inelul de pe deget tine doi oameni casatoriti.

Vezi în ce caz scoti verigheta de pe deget

de ce sa nu scoti verigheta Sursa: a1

Din pacate insa, comunitatea in care traim este departe de a fi perfecta si lipsa verighetei poate ajuta partenerul sa aiba aventuri de dragul de a trai senzatii tari. Partenerii unor astfel de oameni, dupa parerea mea sunt vrednici de mila, deoarece mereu vor incerca sa isi tina partenerul pe calea cea dreapta in timpul casatoriei.

teilor.ro

Cea de-a doua situatie in care partenerul se supari atunci cand celalat nu poarta verigheta, este insa vrednica de toata admiratia. Verigheta nu este o simpla bijuterie. Este un simbol care spune ca soarta a doi oameni este legata.

Vezi în ce caz scoti verigheta de pe deget

verigheta este simbolul a doi oameni cu aceeasi soarta Sursa: accentmedia

De aici vin si superstitiile conform carora daca se pierde sau se rupe o verigheta casatoria se va destrama.

Conform acestor superstitii verigheta nu trebuie data jos de pe deget deloc pentru ca familia sa fie fericita si pentru a nu interveni divortul. In diferite momente ale vietii insa, indepartarea verighetei de pe deget nu garanteaza doar siguranta, ci si confortul proprietarului.

Vezi în ce caz scoti verigheta de pe deget

 • In timpul sarcinii
  Vezi în ce caz scoti verigheta de pe deget

  verigheta in timpul sarcinii Sursa: articole

In timpul sarcinii femeile de regula iau in greutate. Probabil ca dupa sarcina vor dori sa slabeasca. Purtarea verighetei care va fi mai mica decat degetul poate provoca un edem care este, dealtfel, foarte neplacut.

teilor.ro

 • Cand va spalati pe maini sau cand folositi crema de maini
  Vezi în ce caz scoti verigheta de pe deget

  verigheta cand te speli pe maini Sursa: sfatulparintilor

Ca orice alt metal, aurul, din care se fac adesea verighetele, sufera o serie de reactii chimice atunci cand vine in contact cu apa si cu substantele prezente in diferite substante cosmetice.Astfel, dup ace va spalati pe maini sau dup ace va dati pe maini cu o crema orice inel poate aluneca cu usurinta si se poate pierde.

 • Cand profesia presupune munca manuala
  Vezi în ce caz scoti verigheta de pe deget

  verigheta la serviciu Sursa: revistateo

Daca esti bucatar, mecanic sau atlet, verigheta poate produce discomfort atunci cand te afli la locul de munca. Deci nu iti bate partenerul la cap daca observe ca acesta nu poarta verigheta atunci cand lucreaza. Purtarea acesteia este doar inconfortabila la locul de munca si in nici un caz nu este cee ace tu gandesti.

Din cate ti-ai dat seama citind acest articol, verigheta nu reprezinta doar simbolul casatoriei. Verigheta este si un obiect care poate produce discomfort si care nu este recomandat sa fie purtat in anumite situatii. Prin urmare, imediat dupa nunta ar trebui sa stabilesti un loc unde sa pastrezi verighetele in caz de munca, sarcina si nastere.

Vezi în ce caz scoti verigheta de pe deget

stabileste un loc pentru a pastra verighetele Sursa: angeliquedeco

Este recomandabil sa nu pastrezi verighetele alaturi de celelalte bijuterii, deoarece nu este o bijuterie obisnuita.

teilor.ro

Te invit sa citesti si despre ce poti face cu rochia de mireasa dupa nunta, precum si sa afli de ce rochia de mireasa si superstitiile sunt incompatibile.

Despre autor

Good Weather

1 Comentariu

 • […] In acest articol vreau sa ma adresez mireselor care si-au dat jos deja machiajul de la nunta, au renuntat la coafura complexa de nunta,  si-au pus tinuta de nunta in dulap spre pastrare, tuturor celor ce vor sa decida ce sa faca cu rochia de mireasa dupa nunta. Cele mai practice optiuni sunt vanzarea rochiei de mireasa sau inchirierea ei, dar, daca pretuiesti amintirile de la nunta ta si iti place mult rochia ta de mireasa, ii poti da o noua viata. Vezi si cand poti scoate verigheta dupa casatorie.  […]

Leave a Comment