Verighetele clasice 750 care sunt mereu la moda

In acest articol voi scrie despre verighete simple dar pretioase, despre verighetele 750.

Verighetele clasice 750 care sunt mereu la moda

verighete 750 din aur alb si roz cu diamant Sursa: Mabelle

Ce inseamna verighetele 750? Numarul 750 reprezinta procentul de metal pretios raportata la procentul de impuritati. Aurul si celelalte metale pretioase nu pot fi utilizate in forma lor pura pentru creearea bijuteriilor, astfel incat metalul pretios este amestecat cu argint, cupru, etc, intr-un procent de 75% metale pretioase cee ace inseamna aproximativ 18 carate. Subliiniez faptul ca este in regula sa spui despre o bijuterie cu un procent de 60% metal pretios ca este pretioasa. Verighetele 750 sunt perfecte pentru nunta si sunt rezistente la zgarieturi.

In tara noastra exista o multime de locuri de unde poti cumpara verighete si bijuterii pentru alte ocazii speciale.

 • Magazin de vanzari online pentru bijuterii de branduri cunoscute. Aceste magazine ofera multe fotografii ale bijuteriilor si o descriere complete a lor, servicii excelente si calitate garantata precum si protective impotriva falsurilor.
 • Cataloage de bijuterii ale producatorilor si brandurilor de pe piata interna ofera o gama larga de verighete si inele de logodna. In aceste cataloage puteti gasi perechi frumoase de verighete si puteti verifica imediat calitatea.
 • In showroom-uri de bijuterii. Aici sunteti primiti cu bratele deschise si puteti gasi verighetele perfecte pentru toata viata. Si adevarul este ca verighetele sunt pentru toata viata.

Verighetele sunt achizitionate pentru toata viata chiar daca uneori pot fi pierdute. Verighetele 750 sunt foarte eficiente si sunt traditionale. Ele pot fi cumparate sau pot fi transmise de la bunici sau de la altcineva din familie.

Verighetele clasice 750 care sunt mereu la moda

 1. Verighetele 750 rotunde
  Verighetele clasice 750 care sunt mereu la moda

  verighete rotunde 750 din aur galben Sursa: Etsy

Verighetele 750 rotunde au o forma clasica, atemporala. Aceste verighete sunt preferate de multe persoane, sunt simple si elegamte, mamele, tatii, bunicii si strabunicii nostril au purtat astfel de verighete. Ele au trecut necontestabil testul timpului peste ani, sunt confortabile, usor de purtat. De asemenea sunt si ace[tabile ca pret.

 1. Verighetele 750 rotunde combinate
  Verighetele clasice 750 care sunt mereu la moda

  verigheta 750 rotunda combinata Sursa: Stephen P Kahan

In ceea ce priveste aceste verighete poti alege dintr-o multitudine de oferte. Chiar daca aparent sunt asemanatoare, aceste verigheta difera prin piatra folosita, sau prin model. Aparent sunt asemanatoare, dar difera suficient cat sa fie individualizate.

 1. Verighetele 750 cu piatra pretioasa
  Verighetele clasice 750 care sunt mereu la moda

  verigheta 750 din aur alb cu diamante Sursa: collectors1946

Acestea sunt verighetele care sunt foarte populare in randul mirilor din zilele noastre. Ele pot avea o singura piatra pretioasa sau pot fi incrustate cu mai multe pietre mici. Adesea aceste verighete se gasesc in pereche, dar pot fi foarte usor imperecheate si daca sunt cumparate separate.

 1. Verighete 750 fara pietre pretioasa
  Verighetele clasice 750 care sunt mereu la moda

  verighete 750 fara piatra pretioasa Sursa: furrer-jacot

Acestea pot avea forma clasica, rotunjita, pot fi netede sau sculptate,

Verighetele clasice 750 care sunt mereu la moda

verighete 750 din aur galben sculptate Sursa: vrajmanufacturers

sau pot fi gravate.

Verighetele clasice 750 care sunt mereu la moda

verigheta 750 victoriana gravata Sursa: loveantiques

Pot fi foarte usor imperechete.

Cea mai buna optiune de verighete este cea care va place cel mai mult. De curand s-a constatat o crestere a cerintei de verighete 750. Dar tu le poti alege sau nu.  Astfel de verighete vor fi insa intotdeauna o investitie serioasa. Ele sunt rezistente la zgarieturi si la loviri. Nu au nevoie de lustruire, aspectul avut la cumparare pastrandu-se mult timp. Sunt hipoalergenice pentru ca in continutul lor se gaseste cel mai mare procent de metale pretioase folosit pana in prezent. Si poti alege o versune de verighete din aur galben sau din aur alb.Poti alege si verighete din argint pentru nunta ta. De asemenea, nu uita ca inainte de verighete este inelul de logodna. Afla cum il porti cu verigheta, ce faci daca il pierzi si cum oferi un inel unei fete fara sa faci o cerere in casatorie.

Despre autor

Good Weather

1 Comentariu

Leave a Comment