Vedete care s-au casatorit dupa 40 de ani

Sufletul pereche ti-l poti gasi la orice varsta. In timp ce unii oameni se casatoresc la 20 sau 30 de ani, alții prefera sa mai astepte si, dintr-un motiv sau altul ajung sa se casatoreasca pe la 40 de ani. Desigur, fiecare persoana face ceea ce simte si ceea ce considera ca este mai bine pentru sine. Cand vine vorba despre casatorie, sub nicio forma nu trebuie sa grabim lucrurile doar pentru a bifa si casatoria pe lista lucrurilor de facut in viata sau pentru a scapa de presiunea pusa de familie sau de societate asupra noastra. Iata cateva vedete care s-au casatorit dupa 40 de ani.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva vedete care s-au casatorit dupa 40 de ani

1. Amy Adams

Actrita Amy Adams s-a casatorit la 41 de ani. L-a cunoscut pe actorul si pictorul Darren Le Gallo la un curs de actorie, in anul 2001, si au inceput sa se intalneasca un an mai tarziu, in timp ce colaborau la filmul de scurt metraj, Pennies. Cuplul s-a logodit in 2008 si dupa 7 ani, cand deja aveau un copil, cei doi s-au casatorit.

2. Cameron Diaz

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Actrita Cameron Diaz s-a casatorit la varsta de 42 de ani. Sotul ei este Benji Madden, chitaristul de la Good Charlotte. Cuplul s-a castaorit in anul 2015, la doar zece luni dupa ce cei doi s-au cunoscut.

3. Julianne Moore

Actrita Julianne Moore s-a casatorit cand avea 43 de ani. Ea si Bart Freundlich s-au cunoscut in anul 1996. Dupa ce au devenit parintii a doi copii, Julianne Moore si Bart Freundlich s-au casatorit in anul 2003.

Vedete care s-au casatorit dupa 40 de ani

Vedete care s-au casatorit dupa 40 de ani

4. Barbra Streisand

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Barbra Streisand s-a casatorit la 56 de ani. Se pare ca ea si James Brolin s-au cunoscut cand aveau peste 50 de ani, prin intermediul unui blind date. Cei doi s-au casatorit in anul 1998, cand legendara actrita si cantareata avea 56 de ani.

5. Salma Hayek

Salma Hayek s-a casatorit la varsta de 42 de ani. Actrita si sotul ei s-au casatorit la Paris, de Valentine’s Day, in anul 2009. Ea este casatorita cu François-Henri Pinault.

6. Paris Hilton

Paris Hilton avea 40 de ani cand s-a casatorit cu omul de afaceri Carter Reum, in anul 2021.

7. Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian avea 43 de ani cand s-a casatorit. Vedeta si muzicianul Travis Barker si-au spus DA in mai 2022 in Santa Barbara, California.

Vedete care s-au casatorit dupa 40 de ani

8. Britney Spears

Britney Spears avea 40 de ani cand a devenit sotia lui Sam Asghari.

9. Marcia Cross

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Marcia Cross, actrita cunoscuta pentru rolul din Desperate Housewives (Neveste disperate), s-a casatorit la varsta de 44 de ani cu Tom Mahoney. Cei doi au devenit sot si sotie in iunie 2006. Ceremonia la care au participat 200 de invitati a avut loc in San Gabriel, California.

10. Kirsten Dunst

Kirsten Dunst avea 40 de ani cand s-a casatorit cu Jesse Plemons. Cei doi au devenit sot si sotie in iulie 2022.

11. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez s-a casatorit la 52 de ani, cu Ben Affleck, in Las Vegas, in iulie 2022.

Asadar, iubirea nu are varsta. Te poti indragosti sau reindragosti oricand, iar nunta se face si la 20, si la 30, si la 40, si la 50, chiar si la 90 sau la 100 de ani. Atunci cand simti ca este momentul potrivit pentru tine, cand simti ca esti cu persoana potrivita, atunci spui DA, chiar daca ai 20 de ani, chiar daca ai 100.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment